Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Fantastiske Rom
Rejsetips indsendt af:
Anja
Grenå
12. april 2009

Fantastiske Rom

Rom er en absolut must see by, den er super flot og ikke så storbyagtig som så mange andre.

Lidt om Rom

Rom er en utrolig nem by at finde rundt i, og hvis man vælger et hotel i den gamle del af Rom f.eks Hotel Anfiteatro Flavio på Via dei Serpenti kan man strort set gå alle steder hen. Det kan anbefales at man tager en busrundtur den første dag med mindre man allerede har besluttet hvad man skal nå at se under sit ophold.

Sankt Peterskirken og Vatikanet

Sankt Peterskirken og Vatikanet er naturligvis et must, men forvent ikke alt for meget. Vores Turen går til Rom guide var ekstremt facsineret af Peterskirken, men jeg må erkende at der var for mange turister til at jeg helt følte ærefrygten og blev beruset af stemningen.

De to ting kan nåes på en dag, men det betyder at man skal starte tidligt og ikke dvæle alt for længe ved de forskellige sites. Jeg må sige som gravid i 7 måned var det en meget lang dag, og alt for langt mellem toiletterne:)

Villa Borgese (Park og Zoo)

Villa Borgese er nok en af de steder man nemt ville overse i de fine guider, for det er jo bare en park, men nu var vi i Rom i april og alt var netop sprunget ud, og så er parken altså bestemt et besøg værd. Historie kan være lidt meget i en hel uge, så et besøg i Bioparca (Zoo) kan være en dejlig afveksling. Det kan dog anbefales at man tager madpakke med da maden i Zoo er temmelig langt under Roms standard.

Mad!!!

Vores primære mål med at tage til Rom var at vi skulle spise al det italienske mad vi kunne og her skuffer Rom ikke. Der er masser af gode restauranter med dejlig mad især i Trastevere området som ligger på den anden siden af floden lige ved Isola øen. Der var også en del gode restauranter lige omkring hotellet, så selv efter en hård dag på tur kunne man nemt finde et lækkert og ikke for dyrt sted. ADVARSEL forvent ikke den samme service som man er vant til, det er fuldstændig normalt at tjeneren stort set ikke kigger på en når man bestiller og at de tager ens tallerken et spilt sekundt efter sidste bid, men det vænner man sig til.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/fantastiske-rom.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.