Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Fly til Rom

Du kan nemt finde billige fly til Rom her. Se prisoversigt med nogle af de bedste priser på fly-afgange til Rom.

Guide til lufthavne i Rom

Rom har to lufthavne – Fiumicino (Leonardo da Vinci Airport) og Ciampino.

Leonorda da Vinci Airport
Fiumicino Airport, i daglig tale kaldet Leonardo da Vinci Airport, er den største lufthavn i Rom ca. 32 km fra centrum. Leonardo da Vinci lufthavnen er en stor, moderne, international lufthavn med 4 terminaler. Fly til Rom fra Danmark lander stort set alle i T3.

Ciampino lufthavn
Ciampino lufthavn er en lille militærlufthavn, der stort set kun beflyves af lavpris-flyselskaber. I skrivende er der ingen fly til Rom, der lander her fra Danmark.

Leonardo da Vinci lufthavn i Rom

Leonardo da Vinci lufthavn håndterer over 35 mio. passagerer hvert år og ligger ca. 35 kilometer syd-vest for Rom.
 
Navn:  Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino
Adresse: Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Fiumicino Roma, Italien
Tlf.:  +39 06 65951
Website: www.adr.it
IATA kode: FCO
 
Flyvetider til Rom:
København - Rom (Leonardo da Vinci): 2 time og 30 minutter
Billund - Rom (Leonardo da Vinci): Ingen direkte fly til Rom

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Rom lufthavn

Oversigtskort over Rom lufthavn

Transport til og fra Rom lufthavn

Transport til og fra Rom lufthavn
Hvis du lander i Leonardo da Vinci lufthavn med fly til Rom, har du gode muligheder for transport videre ind til centrum af Rom eller dit hotel.
 
Med tog
Regionaltoget FM1 kører til centrum af Rom på ca. 30 minutter og turen koster ca. 60 kr. for en enkeltbillet (prisen er den samme, når man skifter til metroen videre til Termini).

Leonardo da Vinci Express er det hurtigste tog til Rom. Leonardo da Vinci Express afgår hver halve time mellem 06.30 og 23.30 og kører direkte ind til Hovedbanegården i Rom Termini. Billetter til da Vinci Express findes på billetkontoret i lufthavnen.
Turen til Termini tager ca. 30 minutter og koster omkring € 10.
 
Med bil
I forbindelse med din bestilling af flybilletter til Rom har du også mulighed for at leje en bil og køre selv. Skal du bo uden for Rom eller har du planer om at se lidt af Roms pragtfulde omegn, vil billeje være en rigtig god idé.
Hos FDM travel kan du leje en god og billig bil, der venter på dig i lufthavnen.
 
Med taxi
Taxierne i Rom har licens til 4 passagerer. Vær opmærksom på, at deres bagagerum ikke har særlig meget plads til baggage. Rejsetiden ligger på 40-60 minutter og koster omkring € 40-50. Du finder taxierne lige uden for lufthavnens ankomsthal
 
Med bus
Når du lander med fly til Rom tilbyder busselskabet COTRAL en busforbindelse fra Leonardo da Vinci lufhavnen til Rome Tiburtina via Termini. Busserne afgår uden for ankomsthallen ca. hver halve time og turen tager ca. 50 minutter. Du kan købe billetter i bussen – se mere på COTRALs hjemmeside.

Med shuttle-bus transporteres du direkte fra lufthavn til hotel. Shuttle-bussen kører med andre rejsende, der ikke nødvendigvis skal til samme hotel som dit. Derfor kan turens varighed svinge meget -  regn med 60 minutter. Vær opmærksom på, at du kun må medbringe 2 stk. bagage pr. person. Se mere her på AirPortShuttle hjemmeside.

Touristic Roma Pass:
Med et Touristic Roma Pass kan du med rabat rejse ubegrænset i Roms metro, bus og tog. Kortet giver foruden mulighed for transport, adgang til bl.a. museer, teaterforestillinger, musik arrangementer, og sightseeing i Rom.

Fordele og ulemper ved Rom lufthavn

Fordele: Masser af shopping muligheder, spisesteder og services, og - nok så vigtigt - gode muligheder for transport til Rom centrum.

Ulemper: Der er rigtig mange mennesker i lufthavnen, så man må væbne sig med tålmodighed og bare konstaterere, at Rom er en populær rejsedestination.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Rom?

Hotel Portamaggiore
Pænt hotel centralt i Rom med udendørs terrasse ved den...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling min. 45 dage før ankomst, gælder hele året.
Tilbuddet kan ikke kombineres med øvruge rabatter og tilbud

 
Se mere og bestil her
Rejser til Rom - Når du bestiller en billig flyrejse til Rom møder du en by, der på én gang er moderne og historisk. Roms gader er som et stort museum med arkitektur, piazza’er, fontæner, statuer og monumenter dukker op overalt.
Storbyferie i Rom - Tag på storbyferie i Rom og oplev utallige seværdigheder i verdensklasse og nyd en cappuccino på en af de små cafeer. 
Hoteller i RomVi hjælper dig med at finde det perfekte hotel til dig i Rom - uanset om du leder efter et billigt Rom hotel i centrum, nær Vatikanet, Den Spanske Trappe eller Trevi-fontænen.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/cairns/heron-island/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.