Billedet er fra Rom

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Concierge
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Mødelokaler
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Galles Hotel

Ældre hotel i nærheden af Stazione Termini og ca. 10 minutters gange fra Via Nazionale.
Galles Hotel er et typisk storbyhotel, uden en masse faciliteter, her er en lille bar samt en morgenmadsrestaurant. Det ligger rigtig godt i Via le Castro Pretorio lige ved Roms Nationalbibliotek.

På få minutter kommer du til mange seværdigheder som f.eks. universitetet La Sapienza, den berømte Via Veneto eller Villa Borghese. Du har heller ikke langt til banegården Termini, herfra kommer du let med metro og bus rundt til alle de øvrige skønne seværdigheder i Rom som Peters Kirken, Trevi Fontænen og Pantheon.

Du behøver ikke at gå længere end lige uden for hotellet, så er her et godt udvalg af typiske italienske restauranter og pizzeriaer samt gode muligheder for shopping. Hotel Galles har 59 værelser af varierende størrelse og med forskellige farver og dekoration, men alle er pæne og rummelige nogle i 1 ½ etage, med hemse. Alle værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon og fjernsyn, minibar og sikkerhedsboks. Morgenmaden serveres som buffet.

Hotel Galles er søster hotel til Hotel Prince Galles, som ligger i samme bygning, men har egen indgang. Når du bestiller et værelse på Hotel Galles kan indkvartering forekomme på begge hoteller.

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.