Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Giro di Roma
Rejsetips indsendt af:
Gunnar Toftlund Jensen
Jyderup
18. maj 2011

Giro di Roma

Alle ved, at Rom er en vidunderlig by at besøge. Der er så mange ting at se og opleve. Vi oplevede bl.a. Rom - og kom tæt på romerne - ved at bruge den offentlige trafik for at komme rundt.
Hvis man har en uge i Rom kan det varmt anbefales at anskaffe et CIS-kort, der i en uge kan bruges til busser, metro og sporvogne. Vi købte kortet allerede, da vi ankom til Termini (Hovedbanegården). Vi købte kortet i en lille tobakskiosk! i ankomsthallen. Kortet kan dog også erhverves på hotellerne. Kortet koster 16 euro, og de er godt givet ud, da man ellers skal betale 1 euro for at køre 75 min. i bus eller 1 gang i metro. Vores kort var tjent ind allerede efter de første 2-3 dage, for vi havde jo råd til at køre forkert eller udforske trafiknettet. Der er mange busser i Rom, så der er altid flere, man kan bruge til destinationerne.

Især i mydretiderne kommer man MEGET tæt på folk i både busser og tog, så HUSK, at også Rom har sin andel af Europas lommetyve.

Kommentarer til rejsetippet om Rom

buspriser

24/08 2012 Inge hansen
Et månedskort til Roms trakik koster 35 EURO
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.