Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 20 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  (Bedømt af 1 person)
  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Hvad laver man i Rom, når askeskyen råder, eller har god tid?
Rejsetips indsendt af:
Birthe Bonke
Ringsted
8. marts 2011

Hvad laver man i Rom, når askeskyen råder, eller har god tid?

Vi var i Rom april 2010. Vi ankom om lørdagen og skulle hjem den følgende fredag aften, så vi havde jo pænt mange dage til at se "det man skal se".
Vi så altså Peterskirken, Forum Romanum, Colloseum, Den Spanske trappe osv osv. Skønne oplevelser.
Så ændrede tingene sig

Så ændrede tingene sig

Torsdag aften vendte vi tilbage til vores dejlige hotellejlighed Adagio City Aparthotel Rome Dehon og skulle nu bare finde et godt sted at spise aftensmad og slappe af den sidste aften. Vi tjekkede lige vores mail (frit internet) og så begyndte verden pludselig at se meget anerledes ud. Kastrup var lukket og ingen kunne sige noget om, hvornår der blev åbnet igen!.
Fredagen oprandt og vi fik ændret hjemturen til søndag (god hjælp fra FDM) og tog en ekstra tur ud i storbyen, samlede lidt op, der også var værd at se og nød byens stemning. Lørdagen forløb efter samme model, vi var aldrig nået væk fra hotellet, så vi havde det jo godt, men nu ville vi trods alt gerne hjem.
Endnu en udsættelse

Endnu en udsættelse

Søndag meldte Kastrup stadig lukket og der var ikke nogen klar melding om, hvornår vi kunne komme hjem. Nu var vi mætte af byen og så kommer det, der også viste sig at være en dejlig oplevelse.
Nemlig de lokale indbyggeres søndagsfornøjelse. Ikke langt fra hotellet lå en dejlig stor park Villa Doria Pamphilj. Her var store plæner, flotte træer, vand, gamle huse og monumenter. Kort sagt en superdejlig oase, hvor de lokale havde taget hele familien og madkurven med. Børn legede, spillede bold. Kærestefolk gik hånd i hånd osv.
Hele området ligger i øvrigt inden for en lille bustur fra Peterskirken, så vi fik også et indblik i de lokales indkøb og spisesteder - et lille lokalt pizzaria var f.eks et dejlig sted til en hurtig omgang aftensmad.
Hjem igen

Hjem igen

Søndag aften var det stadig usikkert. hvornår vi kunne kom hjem, så vi fandt en alternativ hjemrejse. Tog til Milano og en privat afhentning i bil der. Hjemme i Danmark onsdag nat - passerede grænsen en time før Kastrup åbnede, men det var jo ikke til at forudse:-)

Seværdigheder
Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/flensborg-graenselandets-perle-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.