Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Vis kort

Palazzo Spada - en helt særlig søjlegang

Gabriele Dam

Palazzo Spada er kendt for dens meget specielle søjlegang. I 1652 restaurerede den italienske arkitekt Borromini pladsen og byggede den berømte søjlegang med skulpturen for enden.

Det karakteristiske ved gangen er, at når man står ved indgangen og kigger ned mod statuen, vil man opleve, at gangen virker fire gange så lang, end den i virkeligheden er. Skulpturen virker også meget større, men er i virkeligheden kun 80 cm høj.
For jer, der er begejstret over Borrominis magiske evner, må jeg desværre skuffe jer. Søjlegangen er et rent synsbedrag. Den er således et godt eksempel på datidens eksperimenter med perspektivtegning.

Tip i tippet

Selve pladsen blev anlagt i 1540 og var oprindelig lavet til kardinalen, som var den vigtigste og mest fornemme i den romersk-katolske kirke.

Adresse

Piazza Capo di Ferro, 13
00186 Rom

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zell-am-see/vandvittig-oplevelse-ved-zell-am-see-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.