Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 20 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  (Bedømt af 1 person)
  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips indsendt af:
Jürgen Wochnik
Vordingborg
11. juli 2009

Pas på pas og penge

Mit rejsetips handler om at sikre sig som godt som mulig for det tilfælde at pas, flybilletter el. andre vigtige dokumenter går tabt under rejsen.

Pas på pas og penge

I Rom blev vi den anden aften frarøvet en taske med bl.a. pas og flybilletter. I sådan en situtation er det rigtig godt at have indscannet og lagt på internettet alle vigtige dokumenter såsom pas, sygesikring, rejseforsikring, billetter, kørekort, VISA-kort. Man skal bare finde en internetadgang (internetcafe, hotel, politistation) og printe de tabte dokumenter.

Ganske konkret har jeg, inden afrejsen hjemmefra, sendt en email til mig selv på yahoo (hotmail og alle andre tjenester kan bruges lige så godt). Denne email vedhæftede jeg alle væsentlige dokumenter indscannet som pdf-filer. Pdf-fil-formatet egner sig særlig godt da dette format ikke kan ændres (forfalskes).

Kommentarer til rejsetips om Rom

Pas på penge og penge

30/12 2010 Birthe Bonke
Kan helt tilslutte mig ovenstående - har brugt tilsvarende system med indscanning en del gange - har heldigvis ikke haft brug for det. Har "kun" fået stjålet pung med kontanter og kort, der hurtigt kunne stoppes. Det italienske politis hjælpsomhed er til gengæld ikke værd at skrive om - den er ganske minimal

Pas på pas og penge

10/09 2009 Edith Baun
Enig med tidligere kommentarer. Man undres over, at der kun er givet 2½ stjerne. Det burde have været en 5ér.

Pas på pas og penge

13/08 2009 Anders Wisbøl
Dette rejse tips skulle have haft fem stjerne, men fik kun en? Det er da genialt, hvorfor har man ikke hørt om dette før :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.