Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rom et sandt mega af gratis fornøjelser for fysisk handicappede.
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Andersen
Virring
13. juni 2009

Rom et sandt mega af gratis fornøjelser for fysisk handicappede.

Jeg og min kæreste tilbragte sidste år i juni en uges ferie i Rom. En rigtig god tur sprængfyldt med masser af gratis oplevelser.

Spar penge på at være handicappet i Rom.

Det er ikke altid lige sjovt at have et fysisk handicap, men når man rejser til Rom er det faktisk en stor fordel og det bliver ligefrem sjovt at mangle et ben eller en arm. Jeg er selv født med kortere arme og har kun to fingere på hver hånd, men elsker at rejse ud i verden og opleve en masse, så her er et tip til andre rejselystne handicappede - PAK KUFFERTEN OG TAG TIL ROM.

Jeg og min kæreste var rundt og se en masse af Roms serværdigheder. Vi så colosseum, Vatikanet, diverse museer: Galleria d'Arte Antica Moderna; Galleria Palazzo Barberini; Museo d'Arte Orientale; Museo Nazionale Romano og besøgte et par kirker bl.a. Phanton og Peters Kirken. Alle stederne kom jeg og min kæreste gratis ind, da han kom ind som hjælper. Da ferien var slut regnede vi ud at vi i entrepenge havde sparret omkring 800kr i danske penge. Det var jo en god slat penge, så der kunne sagtens blive råd til et par ekstra gode middage på rejsen eller andre fornøjelser....

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/byen-der-har-det-hele-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.