Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 20 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  (Bedømt af 1 person)
  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rom i Påsken
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Sørensen
Køge
13. april 2009

Rom i Påsken

Rom i Påsken skulle være fantastisk, så det satte jeg mig for at opleve. Denne ferie indeholdt alt der har med italien at gøre: historie, god mad, afslapning, spænding og shopping.

De første dage

Vi rejste fra Kastrup meget tidligt søndag morgen, men da vi ankom til Rom havde vi så næsten hele dagen til at komme rundt i Rom. Vores billige og let usle hotel lå helt ideelt, lige ved Stazion Termini hvorfra metro og reg.toge afgår. Da vi havde tjekket ind på hotellet gik vi mod Pantheon. Kirken var intet mindre end fantastisk og det var sjovt at se, især for min datter der har nydt oldtidskundskab og latin i gymnasiet. På pladsen foran Pantheon spiste vi en lækker frokost, hjemmelavet pasta og godt brød. Herefter tog vi til Trastevere og flere kirker.
De næste par dage spiste morgenmad på en lokal café. Ingen af os er dog specielt glade for den italienske morgenmad som består af sødt, sødt brød, crossianter og kager. Flere dage købt vi yoghurt i tillæg som rigtige turister. Hjemmefra havde vi lavet en mere eller mindre udførlig plan over hvad vi ville se. Det blev da også til både Peterskirken, Vatikanmuseet, Colosseum, Forum Romanum, Trevifontænen, den Spanske trappe, de mange italienske pladser og flere hyggelige caféer og shopping.
Vi tog hjem sent onsdag aften, begge ganske trætte i både ben, fødder og hoved. Rom er fantastisk og der er så meget at se, at man bare må komme igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.