Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips af samme forfatter

Rom - størrer end på tv
Rejsetips indsendt af:
hellerup
26. sept. 2011

Rom - størrer end på tv

Jeg har set film, og tv serier, og måtte nu ned og opleve det store Ro. Rejsen der ned var fremragende, vi tog et tog fra lufthavnen ned til Rom centrum, og på tog turen kunne man virkelig nyde og fornemme landet, og at man kom tættere og tættere på noget stort.
Da vi ankom til Rom by og havde været på vores hotel gik vi lidt ud for at se hvad Rom egentlig var for en by, gader var fyldte af motorkøretøjer, men alle mennesker virkede glade, og venlige. de kan dog ikke snakke engelsk særlig godt.

Vi kom så senere på ugen ind hvor paven høre til, en stor oplevelse, og vi fik set coluseum som man skal ha set inden man dør tænker jeg, når man står der oppe og kigger ned i midten af arenaen, kan man virkelig fornemme hvad der er sket her. et sus køre igennem ens krop. men alt alt syntes jeg man skal se Rom, nyde Rom, og bar tage der ned hvis man interesere sig for god mad, spændene oplevelser og glade mennesker

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.