Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips af samme forfatter

Rom til fods
Rejsetips indsendt af:
Ølgod
19. juli 2013

Rom til fods

Jeg havde vundet et gavekort, så det var meget oplagt, at bruge det til en del af betalingen for at leje en lejlighed i Rom.
Vi fandt en, som lå meget centralt for alt det vi gerne ville se i Rom. Vi boede i det område, hvor Vatikanet ligger. Vi havde ikke langt til Tiberen, så vi kunne altid finde hjem. Første aften spiste vi hos naboen, en lille hyggelig restaurant, som lå lige uden for vores lejlighed. Maden var virkelig lækker, så den kan varmt anbefales.
Den jødiske bydel

Den jødiske bydel

Det var meget spændende at gå i den gamle jødiske bydel. Vi smagte på nogle af deres specielle kager. Fik købt nogle med hjem til lejligheden.
Her smagte jeg kanin for første gang.
Her smagte jeg kanin for første gang.

Trastevere.

Vi havde hørt om en rigtig god restaurant i Trastevereområdet. Vi fandt den langt om længe, og måtte så vente til de havde lukket op. I ventetiden fik vi set det hyggelige Trastevere - kvarter. Det er en rigtig skøn bydel, som vi meget gerne vil udforske igen engang. Der er en utrolig dejlig atmosfære.
Små smalle gyder, hvor folk sidder ude og hyggesnakker.
Trafikken

Trafikken

Noget der gjorde et stort indtryk i Rom, var deres rodede trafiksystem. Utroligt, som de kørte ind og ud imellem hinanden. Vi fik en hyggelig snak med et par politibetjente, som ledede trafikken på den store plads foran en stor hvid bygning, kaldet "gebisset". Den ene af dem fortalte, at han skulle medvirke i en Woody Allen film.
Piazza Navona
Piazza Navona

Piazza Navona

Vi gik over Piazza Navona hver gang vi gik ind i centrum, og hvor var det hyggeligt med musik, gadesælgere, gadegøglere, forskellige kunstnere. Bare at sidde og betragte det hele efter en lang dag i Roms gader, var noget helt for sig. Der var altid en hyggelig stemning med alle de springvand, der er.
Tivoli

Tivoli

Noget man ikke skal snyde sig selv for, er en tur til Villa de éste i byen Tivoli. En fantastisk smuk park, hvor kejser Hadrian havde sin sommerresidens. Der er utroligt smukt i parken, med en virkelig skøn udsigt. Det er dejligt afslappende at gå der, når man i flere dage har gået rundt inde i Rom. Der er en herlig fredfyldt atmosfære.
Udsigt fra parken
Udsigt fra parken

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.