Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Roms omegn i lejet Fiat Panda
Rejsetips indsendt af:
Allan Graugaard Nielsen
Aalborg
8. marts 2011

Roms omegn i lejet Fiat Panda

Gør det aldrig! havde vi mest lyst til at sige, mens vi lå og rodede i trafikken. Rom er en labyrint, også trafikalt. Men vi vovede det, og det gav en oplevelse, man kun kan få på den måde.
På en 9 dages rejse brugte vi de to første på ture i omegnen i en bil, som vi modtog i lufthavnen og afleverede to dage efter tæt ved Santa Maria Maggiore. Når bare man søger direkte ud på omfartsvejene, går det fint, men det tager tid. Vores mål var Tivoli med Villa d'Este, og det gik fint. Hertil kan man også tage toget, men vi ville se lidt mere. Fra Tivoli fandt vi et stykke sydpå til den gamle by Palestrina. Den herligste oplevelse var imidlertid af den slags, der falder som en appelsin i turbanen. Der stod et skilt mod bjergets top: Castel san Pietro. Der var ikke langt op, men hvilken herlig landsby, der lå på toppen. Små krogede gader, skæve huse, hyggelige pladser og blomster overalt, men ingen turister. Det hele på meget lidt plads og med en fantastisk udsigt over den romerske kampagne ud imellem husene. Og så helt på toppen den obligatoriske fæstningsruin. Det var så rigeligt det trafikale besvær værd.
Lago di Albano
Lago di Albano

Rundt om Lago di Nemi

Dagen efter rundtur omkring Albanosøen og Nemisøen syd for Rom med besøg i Castel Gandolfo (pavens sommerresidens), Genzano, Rocca di Papa, Frascati mv. Der udbydes ture til disse herlige steder, men så får man ikke krogene med, f.eks. turen helt ned til Nemisøen ad de stejle skråninger med vinmarker. Igen så rigeligt trafikken værd.
Villa d'Este i Tivoli
Villa d'Este i Tivoli

Castel san Pietro
Castel san Pietro

Pavemobil i Castel Gandalfo
Pavemobil i Castel Gandalfo

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.