Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Spændende Rom
Rejsetips indsendt af:
Greve
23. sept. 2011

Spændende Rom

Vi havde købt rejsen her hos traveling og vi var yderst tilfreds med vores køb. Vi ankom til Rom en varm og smuk aften. Vi havde bestilt hotel på "Torre Rossa Park Hotel", som ligger nord fra Rom i nærheden af Vatikanet.
Hotellet var et mellemklasse hotel med rimelig rent og med en god service. Det var nemt at komme til byen med Metro og bus. Vi havde købt ugekort til ca 120 kr.

Det nemmeste er at lave aftale med hotellet og at sende Taxa til lufthavnen med en fast pris ( 50 euro), idet taxaerne i Italien gerne laver ekstra penge på turisterne.

Vi var i Rom i 8 dage, og vi blev slet ikke færdig med at opleve byen. Pulsen i indre by, især om aftenen er meget charmerende.
Vi vil gerne gense Rom.
Ophold

Ophold

Det var ikke besværligt at bo i udkanten af Rom på vores hotel. Hotellet lå meget centralt, det tog ca 30 til 45 min at stå midt i centrum.
Vi kunne ikke spise aftensmad på hotellet, men overfor lå et italiensk spisested med meget lækker mad. Hotellet kunne også være behjælpelig med at sende os til at andet spisested, hvor vi blev hentet gratis i Taxa, også meget lækkert. Begge steder til rimelige penge.
Det var nemt selv at chekke ind på flyet og få kufferterne igen, ingen problemer.
Spændende Rom

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/skoenne-lucca-og-omegn-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.