Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Spis godt i Rom
Rejsetips indsendt af:
Lisbeth Rose
Måløv
20. jan. 2011

Spis godt i Rom

Der er ingen tvivl om, at man kan spise fantastisk i Rom. Fantastisk godt og fantastisk dårligt! Den erfaring gjorde jeg mig første gang, jeg besøgte den fantastiske by.
Når der kan være så mange elendige spisesteder i den evige stad, må det være fordi de ikke er afhængige af, at folk kommer igen. Der er øjensynlig bare så mange turister i byen, at restauranterne kan leve af engangsbesøgende.

Efter yderligere et par besøg, hvor det stadig lykkedes mig at løbe ind i et par triste måltider besluttede jeg, at det skulle være slut med det.

En guidebog til byen er uundværlig og det er en guidebog til byens restauranter også. Jeg har købt to. Dem har jeg haft stor glæde af, og de er ofte blevet udlånt til venner og bekendte. Hver gang jeg har besøgt en restaurant, som er omtalt guidebogen, laver jeg en note i bogen med min egen anmeldelse. Det samme har jeg bedt venner, som har lånt bøgerne, om at gøre.

Personligt synes jeg, at et besøg i Rom (uanset hvor langt det er) ganske enkelt er for kort til at dårlig mad, og det slipper jeg nu for.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.