Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips indsendt af:
Elisabeth Bernhardt Jensen
Slangerup
5. marts 2010

Spisesteder i Rom

Mit rejsetip handler om spisesteder i Rom, hvor vi var i marts 2009 på en forlænget weekend.

Skønne spisesteder i Rom

I forbindelse med en forlænget weekend i Rom i marts 2009 havde vi indkøbt bogen "Hemmelige Spisesteder" skrevet af Helge Kamp. Den indeholder ganske enkelt masser af tips til restauranter i Rom, i alle prisklasser.

Vi udvalgte os blandt andet på La Carbonara i Monti kvarteret, hvor vi bad om nøjagtig den samme menu, som Helge Kamp anbefalede i sin bog. Og maden var ganske enkelt superb. Da vi havde spist spurgte tjeneren om vi kom fra Danmark? Vi svarede naturligvis ja, og spugte hvordan han vidste det? Jo, for det første kommer der meget få danskere i denne restaurant, og de der kommer bestiller altid den samme menu - altså kun dem, der har læst Helge Kamps bog!

Restauranter

Kommentarer til rejsetips om Rom

Livsnyderi

13/12 2011 Helge Kamp
Her kommer jeg tilfældigt ind på denne sige og læser først den herlige historie om besøget på La Carbonara med min bog som menukort og efterfølgende Tommy Holtens beskrivelse af områdets mange lyksaligheder. Rom er og bliver et sted hvor man får energi og livsglæde! Rigtig godt tur.

....og lidt mere Monti...

09/03 2011 Tommy Holten
....Ja, La Carbonara er en fantastisk oplevelse. Såvel betjening som kvaliteten på maden er i top - og det er til at betale. En familiebegivenhed (4 voksne og 2 børn) blev fejret i restauranten med alt hvad hjertet kunne begære inkl. velkomstdrink, et utal af retter, rigtig gode vine, desserter, kaffe, cognac, rundhåndet dríkkepenge for ca. kr. 1.200,-.
Efter et sådant måltid er en lille gåtur måske det rigtige ..... gå ned af gaden Via dei Panisperna....første vej på venstre hånd hedder Via Del Boschetto. Her ligger et fortrinligt og lettere romantisk hotel - Antica Locanda. Godt placeret i forhold til rigtig mange ting i Rom - og der er roligt samtidig med man kan følge den romerske dagligdag. En tak længere nede af Panisperna krydses vejen af Via Dei Serpenti. Fra denne gade er der et enestående vue hele vejen gennem gaden, som ser ud til at ende midt i Colosseum. Et stykke nede af Serpenti kommer man til Piazza della Madonna dei Monti. På pladsen, hvor mange romere mødes, findes en fin café som dog også laver rigtig hæderlige måltider. Og upåagtet at Monti har meget mere at byde på er dette hjørne af bydelen yderst chamerende og anbefalelsesværdigt....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/yellowstone/midtvesten-og-rocky-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.