Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips af samme forfatter

Tivoli - villa d´este og Hadrians villa
Rejsetips indsendt af:
Ølgod
6. okt. 2011

Tivoli - villa d´este og Hadrians villa

Efter rigtig mange smukke ting i selve Rom, var det et must at komme uden for byen, for at se villa d´este og Hadrians villa.
Det var simpelthen en lang køretur værd. Vi havde ikke været klar over, at vores 1- dags billet med både tog, metro og bus også gjaldt så lang en tur uden for byen. Så det var en glædelig overraskelse. Vi kunne bruge billetten hele dagen, og for en sum af knap 64 kr. pr. næse.
Det var virkelig en stor oplevelse, som vi gerne vil dele med andre. Parken ved Villa d´este var simpelthen bare SMUK. Der var vand overalt, vand som blev genbrugt. Der var mange niveauforskelle, så der var en fantastisk smuk udsigt alle vegne fra. Selve villaen ser ikke ud af meget udefra, men er meget spændende indvendig.
Tivoli - villa d´este og Hadrians villa

Mosaik

Mosaik

Der er utrolig megen mosaik i havegangene og i villaen. Der er marmor overalt, i alle mulige farver. Det skal ses og opleves.
Hadrians villa

Hadrians villa

Det er nogle af de ældste ruiner i Rom, meget velbevarede. Det var rigtig spændende at gå og se på det. Der var en model, som vi kunne se på først, så det var lettere at forestille sig, hvordan det havde været. Der er utrolig mange ting at se, vi var glade for, at vi havde været ved villa d´este først, ellers havde vi ikke nået det, da der var så meget interessant ved Hadrians villa.
Tivoli - villa d´este og Hadrians villa

Tivoli - villa d´este og Hadrians villa

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.