Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Torre Rossa Park Hotel - ikke et besøg værd
Rejsetips indsendt af:
Jan Koed
Store Merløse
21. maj 2011

Torre Rossa Park Hotel - ikke et besøg værd

Rom er smuk, livlig og mangefacetteret. Absolut et besøg værd. På gader og stræder opleves mange sider af tilværelsen.
Det var rigtigt rart flere gange at blive hjulpet af romerne, der uden anden opfordring end synet af vores rådvildhed kom os til undsætning.
Mennesker der viste at de havde blik for andre omkring sig, selv om de i fuld fart på vej videre i deres hverdag.

På hotellet var hjælpsomheden lille, tvær og styret af grådighed. Vi havde ikke forestillet os at vores anmodning i receptionen ville afstedkomme en aftale med taxiselskabet om en kick-back betaling på 40 euro.
Vi tog selv en taxi i fiumicina lufthavnen til hotellet. Pris herfor 40 euro. Og vi fik chaufførens kort. Hertil bad vi receptionen ringe, for at bringe os retur til lufthavnen efter ferien. Vi mærkede tydeligt uviljen og valgte at bruge hotellets forslag indtil de meddelte os at de havde ne aftale om fixed price på 80 euro.

Vi kunne af turguiden Rom og vores egen kørte tur fastslå hvad turen skulle koste for 4 personer og 4 kufferter. Vi syntes ikke at det var rimeligt og rejste kritik af receptionens håndtering og grådighed. De svarede ved at bestille en taxi, mens vi hørte på det efter vores ønske.

Vi forudså muligheden af at denne taxi ikke ville ankomme som aftalt næste morgen. Sært nok gjorde den heller ikke. Og sært nok meldte de ikke afbud til hotellet. Da vi ringede til taxiselskabet beklagede de at taxien var gået i stykker og de ikke kunne komme, og at de da havde forsøgt at give beskadig til hotellet.

Taxi-selskaber er afhængige af receptionernes velvilje, mindre af den enkelte kunde.

Havde vi ikke haft mistanke og sikret os alternativ transport da tiden blev knap kunne resultatet blive en meget betydelig omkostning til køb af ny hjemrejse

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/imperial-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.