Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Undgå lange køer!
Rejsetips indsendt af:
Jette Søndergaard
Århus
8. marts 2011

Undgå lange køer!

Jeg og en veninde var i Rom i 2009 på egen hånd og noget af det, der virkelig kan ødelægge ferien er lange lange køer til de store attraktioner.
Rom har nogle helt fantastiske og væsentlige attraktioner som man bestemt ikke bør gå glip af, og det er faktisk muligt at undgå køerne helt ved at booke billetter på forhånd på denne side: http://www.rome-museum.com

Det kræver lidt planlægning men til gengæld frigiver man en masse tid, som kan bruges til at snuse rundt i de små gader og mærke det skønne Rom.
Trevi fontænen
Trevi fontænen

Spis god italiensk mad

Min veninde og jeg oplevede desværre, at de ellers så lokkende italienske restauranter nogle gange lod meget tilbage at ønske mht kvalitet. Når man besøger Rom, har man en forventning om at få lækker italiensk mad og ikke microovns optøet lasagne. Efter et par skuffelser valgte vi at navigere efter en spiseguide, og derefter stod de kulinariske succesoplevelser i kø! Bogen var også god til at henvise til små lokale steder væk fra det almindelige turistmylder. Vi fik derfor set nye og spændende sider af Rom, som vi ellers ikke ville have set.
Picnic i det grønne

Picnic i det grønne

Udover de mange skønne italienske restauranter, byder Rom også på en lang række fantastiske små delikatessesteder, hvor du kan købe alt fra lækre oste, tørrede skinker, syltede artiskokhjerter til spændende marmelader og frisk brød. I stedet for at gå på restaurant, valgte vi en aften at gå "shop amok" i en af supermarkederne og med mad og lækker italiensk vin i kurven, fandt vi en dejlig park, hvor vi indtog alle herlighederne til smuk solnedgang over Rom. Det er livsnyderi på højt plan!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/koer-selv-tips/cykloner-der-foerte-til-eventyr-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.