Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Vidunderlige Rom - en bryllupsrejse
Rejsetips indsendt af:
København S
17. maj 2012

Vidunderlige Rom - en bryllupsrejse

Lander i Fiumicino lufthavn, allerede her kan man mærke suset af Roms storhed. Fascineret af Italiensk kultur og gammel historie gik vores bryllupsrejse til hovedsædet for de gamle romere.
Selvom vejret var af svingende kvalitet, var besøget i denne fantastiske by intet mindre end den bedste rejse i vores liv....! Hvilket betyder, at vi allerede nu, ca. 3 uger efter hjemkomsten, overvejer hvornår vi skal til Italien og Rom igen - det var de perfekte romantiske omgivelser til vores rejse, blev forelsket på ny!
Vi glæder os til at leje sofacykler i Villa Borghese igen, at spise den dejlige italienske mad og ikke mindst deres is - samt opleve et land med den ultimative historie.. Tænk at blive mødt af et "good morning Sir, do you wanna fight?" ved indgangen til Colosseum..
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.