Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips af samme forfatter

 • Spis i The Church i Dublin

  (Bedømt af 2 personer)
  17.10.11: Marianne Bonke
  Dublin er en fantastisk lille storby, og der er mange gode spisestedet. Jeg kan anbefale Cameleon, hvor man får ristaffel, som er helt fantastisk. Prøv også The Church, som er en kirke der nu er bar og restaurant.
  Se hele rejsetippet
Vores sjoveste restaurantbesøg i Rom
Rejsetips indsendt af:
Næstved
25. juni 2009

Vores sjoveste restaurantbesøg i Rom

Det bedste spisested og den sjoveste oplevelse på en regnvejrsdag i Rom.

Vi kom til Rom på en regnvejsdag, men dagen endte på sjoveste vis.

Vi kom til Rom mandag formiddag, og i løbet af eftermiddagen begyndte det at sjaske ned. Det ikke bare regnede, det blæste også rigtig meget. Ud at gå skulle vi, og med paraplyer (der selvsagt ikke duede til noget i blæsten) og med tynde engangsregnfrakker gik vi igang med at udforske Rom. Efter nogle våde timer endte vi i Trastevere området, og efter et par småskænderier om spisested tog vi simpelthen chancen og vadede ind i en lille ydmyg restaurant.

En ansat gik og vaske gulv, og her kom vi - 5 danskere gennemblødte og dryppende af regn - lige ind på det fine gulv.

Vi blev budt velkommen og fik et bord, og så skete det sjove, vi aldrig vil glemme fra Rom. Tjeneren begyndte at snakke og joke og nurse om os, så vi følte os som venner af restauranten 5 min. efter vi var kommet.

Det viste sig, at maden simpelthen var af høj kvalitet, og huset vin var den bedste husets vin vi nogensinde har fået, den var fuldt på højde med mange af de vine vi giver 150 kr. for i butikkerne. Vi gav blot 10 euro for en liter. Vinen kommer i tønder fra vinbønderne i Napoli, og man kan ikke købe den i butikker. Fisken og mange af restaurantens råvarer hentes også hver morgen i Napoli, og det var simpelthen bare så godt.
Under hele måltiden havde vi en livlig konversation med tjeneren.

Glade og mætte gik vi fra restauranten, og selvom maden var af høj kvlitet betød det ikke at den var dyr. Vi gav ca. 800 kr. for 5 personer med alt hvad vi kunne spise og drikke.

Restauranten ligger på Piazza San Giovanni della Malva i Trastevere og hedder Monzu Vladi. Den ser ikke ud af noget specielt udefra, men prøv den.
Behøver jeg at sige, at vi gentog oplevelsen og med lige så godt resultat.

Restauranter

Kommentarer til rejsetips om Rom

Monzu Vladi

12/05 2010 Lene Trier
Tak for et godt tip. Restauranten var bestemt et besøg værd, men ikke helt i den billige ende synes vi. Betjeningen er dog meget charmerende og maden utrolig lækker, så det var pengene værd. God fornøjelse.

Restaurantbesøg i Rom

23/02 2010 Helle
Vi har lige været i Rom og besøgt Monzu Vladi. Bestemt værd at prøve. Vi fik hjemmelavede ravioli med tomater, hvidløg og ost. Meget lækkert og veltillavet. Tak for et godt rejsetip.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.