Fakta

 • Strand 2 km
  Strand
  2 km
 • Centrum 5 km
  Centrum
  5 km
 • Indkøb 500 m
  Indkøb
  500 m
 • Aircondition Mod betaling
  Aircondition
  Mod betaling
 • WiFi i fællesområder Gratis
  WiFi i fællesområder
  Gratis
 • Hund Tilladt
  Hund
  Tilladt
 • Parkering Gratis for hotellets gæster.
  Parkering
  Gratis for hotellets gæster.
 • Udendørs swimmingpool Ca. maj-september
  Udendørs swimmingpool
  Ca. maj-september
 • Afstand til Olbia 12 km
  Afstand til
  Olbia 12 km
 • Lufthavn Olbia 10 km
  Lufthavn
  Olbia 10 km
 • Tennisbane
  Tennisbane
 • TV på værelset Mod betaling
  TV på værelset
  Mod betaling
 • Køkkenniche
  Køkkenniche
 • Køleskab
  Køleskab
 • Familieferie
  Familieferie

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Residence Lu Nibareddu, Sardinien

Residence Lu Nibareddu nord for San Teodoro

Residence Lu Nibareddu ligger flot og højt hævet over kysten og fra feriestedet er der en flot udsigt. Fiskerestaurant ved stranden og lokale specialiter fra restaurant på Residence Lu Nibareddu giver jer nogle ekstra gode og afslappende aftener

Information om Residence Lu Nibareddu

Residence Li Nibareddu ligger højt hævet på en bakke "Monte Petrosu" nord for San Teodoro og lidt syd for Porto San Paolo.

Fra feriestedet er der en flot udsigt ned over bugten og stranden.  Landsbyen ligger nogle få hundrede meter nede af bakken og stranden på den modsatte side ligger knap 2 km værk.

Her er reception, bar, restaurant, have, swimmingpool og parkering. Residence Li Nibareddu har dertil en restaurant med fiskespecialiteter og bar ved stranden, hvortil der i perioden medio juni til ultimo august er fri minibusservice.

Lejlighederne er udmærkede, ligger rundt om på bakken omkring swimmingpoolen. De har alle møblerede balkoner eller terrasser. Aircondition på forespørgsel, skal bestilles.

Tag din egen bil med til Sardinien,Man kan sejle fra Genoa til Sardinien.

Flyv til Sardinien:
Der er direkte fly fra København til Olbia hver tirsdag med første afrejse den 21. juni og med sidste afrejse fra Sardinien 9. august 2016. Alternativet er fly med 1 stop, fx. Alitalia via Rom der er et prisvenligst alternativ.

Priseksempler (i udvalgte perioder)

Boligtyper

1-værelses lejlighed mod haven, 2 personer

Kombineret opholds- og soveværelse med køkkennniche og dobbeltseng. Badeværelse og balkon eller terrasse mod haven. Ca. 22-25 m2.

1-værelses lejlighed med havudsigt, 2 personer

Kombineret opholds- og soveværelse med køkkennniche og dobbeltseng. Badeværelse og balkon eller terrasse med havudsigt. Ca. 22-25 m2.

2-værelses lejlighed mod haven, 4 personer

Kombineret opholds- og soverum med to sovepladser på sovesofa og køkkenniche. Et dobbeltværelse og et badeværelse. Terrasse eller balkon ud til haven. Ca. 35 m2.,

2-værelses lejlighed med havudsigt, 4 personer

Kombineret opholds- og soverum med to sovepladser på sovesofa og køkkenniche. Et dobbeltværelse og et badeværelse. Terrasse eller balkon med havudsigt. Ca. 35 m2.,

3-værelses lejlighed mod haven, 6 personer

Kombineret opholds- og soverum med to sovepladser på sovesofa og køkkenniche. To dobbeltværelser og et badeværelse. Terrasse eller balkon ud til haven. Ca. 55-65 m2.,

3-værelses lejlighed med havudsigt, 6 personer

Kombineret opholds- og soverum med to sovepladser på sovesofa og køkkenniche. To dobbeltværelser og et badeværelse. Terrasse eller balkon med havudsigt. Ca. 55-65 m2.,

Villa 3-vær. mod haven, 6 personer

Villa med kombineret opholds- og soverum, køkkenniche, to sovepladser på sovesofa og to dobbeltværelser. Terrasse ud til haven. To badeværelser. Ca. 65-90 m2.

Villa 3-vær. med havudsigt, 6 personer

Villa med kombineret opholds- og soverum, køkkenniche, to sovepladser på sovesofa og to dobbeltværelser. Terrasse med udsigt over havet. To badeværelser. Ca. 65-90 m2.

Noter

Prisen inkluderer:

Slutrengøring (ikke køkken). Første sæt linned og håndklæder. El. Gas. Vand. Parkering. Fri minibusservice til stranden medio juni - ultimo august.

Skal betales på stedet:

Depositum 100 €. Turistafgift.

Eventuelle ekstra udgifter:

Ekstra skift af linned og håndklæder, 15 € pr. person pr. skift/del. Køkkenrengøring foretages af lejer eller 35 €. Tv 5 € pr. dag. Trådløst internet i fællesområder 2 € pr. time. Hund 35 € pr. uge. Skal anmeldes, være i snor og må ikke være i fællesområder. Barneseng 5 € pr. dag - skal bestilles. Tennis og fodbold 5 € pr. time. Varme 35 € pr. uge. Strandservice bestående af parasol og bord, 14€ pr. dag.

Kreditkort:

Visa, MasterCard, Eurocard.

Bemærkninger:

Viskestykker skal medbringes.

Start nu! Det er let at bestille Residence Lu Nibareddu


Transfer kan tilkøbes ved bestilling - husk at informere FDM travel om flynummer og ankomsttidspunkt.

Fri ankomstdag og min. 1 nat.

Undtagelser:
22. juli  - 4. august 2017:

Fri ankomstdag og min. 5 nætter.

5. - 18. august 2016:
Fri ankomstdag og min. 7 nætter.

Flyv til Sardinien:
Der er direkte fly fra København til Olbia i sommerhalvåret. Alternativet er fly med 1 stop, fx. Alitalia via Rom der er et prisvenligst alternativ.

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: AOLBLUNI

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billeje/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.