Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Porto Torres

Sardiniens barske landskab består af kalksten og granit og egeskove med lyserøde flamingoer, ponyer og vilde får som indbyggere. Her er også en utæmmet ørken, som står i skarp kontrast til hippe de resorts på Costa Smeralda og den kosmopolitiske Cagliari, der er oversået med designer butikker. Hvis man tilføjer den charmerende gamle by Alghero til listen over attraktioner er der rig mulighed for at finde noget for enhver smag på Sardinien.

Største seværdigheder

Alghero

Små 30 km fra Porto Torres ligger den gamle havneby Alghero, som i århundreder har været skueplads for en magtkamp mellem Spanien og Italien. Derfor er der en tydelig catalansk påvirkning i byens arkitektur, sprog og ikke mindst gastronomi, især skaldyrsretter.

Nuraghe Palmavera

Ca. 40 km fra Porto Torres ligger Nuraghe Palmavera, resterne af en næsten 4.000 år gammel bronzealderlandsby fra nuraghi-kulturen. Stenkonstruktionerne er lavet uden mørtel, og det er et fantastisk syn, at se hvordan stenene hviler på hinanden uden ekstra ”lim”.

Kirken San Francesco

I Algheros gamle bydel ligger kirken San Francisco fra det 14. århundrede. Den gamle romanske kirke har en lyserød stenfacade og et yndigt klokketårn. Interiøret er gotisk.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Porto Torres’ centrum, og der er kun få minutters gang ind til bymidten.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/sommerferie/liste-4/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.