Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sardinien

 • Sardinien - På kanten af smaragdkysten...

  (Bedømt af 16 personer)
  30.01.13: Jennifer van Putten
  Sommersolen danser på en skyfri himmel, da vi træder ud af flyet i Olbias lufthavn, Costa Smeralda Airport. Asfalten sveder og den varme luft får det til at flimre over landingsbanen.
  Se hele rejsetippet
 • Sardinien – et sandt italiensk paradis

  (Bedømt af 3 personer)
  29.01.13: Janne Brund Eskesen
  I oktober 2009 tilbragte vi en uge i det nordlige Sardinien – og det bliver bestemt ikke vores sidste besøg på denne fantastiske ø.

  Vi fløj direkte fra Billund til Alghero og startede ferien med at bo 3 dage i denne hyggelige by på vestkysten.
  Se hele rejsetippet
 • Sardinien, rig på oplevelser

  (Bedømt af 2 personer)
  24.01.13: Jørgen Sørensen
  Det var en ferie tilbage i september 2007, som vi selv arrangerede. Vi havde nogle år forinden været på 14 dages sprogskole på Sicilien, så derfor turde vi godt binde an med Sardinien.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sardinien

Rejsetips af samme forfatter

Sardinien om efteråret
Rejsetips indsendt af:
Peter Bølling-Ladegaard
København
21. okt. 2010

Sardinien om efteråret

Sardinien er det perfekte rejsemål om efteråret - med behagelige temperaturer, få turister og lækker mad.
Sensommer i Sydeuropa

Sensommer i Sydeuropa

Sardinien er det perfekte rejsemål om efteråret. Varmen er ikke ulidelig og antallet af turister er stærkt begrænset i forhold til højsæsonen hen over sommeren.Da vi landede i Alghero på den nordvestlige side af øen varmede den blide efterårssol landskabet op, og med et var vores sommer blevet forlænget med en uge. Vi var så heldige at have både hus og bil til rådighed, og sidstnævnte er svær at komme udenom, når man skal rundt på øen.

Øen veksler mellem flotte klipper, vinmarker, hede og flotte sandstrande. Det azurblå Middelhav indbyder også til badning i oktober, hvor vandtemperaturen ligger på min. 20 grader. Vi tog på forskellige udflugter, heriblandt kan byerne Sassari, Sorso og Porto Torres anbefales. Førstnævnte er blandt øens større byer, og her er der mere byliv - en søndag aften havde vi fornøjelsen af at opleve et helgen-optog gennem byen - en meget speciel og anderledes oplevelse.Alghero er i den mere turistprægede ende af skalaen. Byen er omgivet af en vold, hvor man kan spadsere og nyde den flotte udsigt/solnedgang.
I den gamle bydel er gyderne små, snævre og yderst charmerende - og man kan samtidig få en kulinarisk oplevelse med hjem. Sådan en fik vi på 'Al Tuguri', der serverede meget lækre fiskeretter (et must på Sardinien)! Og glem ej heller den italienske kaffe.Med andre ord - tag til Sardinien om efteråret! Det er den perfekte kombination af afslapning, sensommer, Middelhav, kulinariske oplevelser og venlige mennesker.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sardinien

Hoteller på Sardinien
Rejser til Sardinien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.