Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sicilien

 • Det vestlige Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  04.10.13: Dennis
  Det var egentlig en tilfældighed vi endte på Sicilien. Geografisk uvidenhed og flybilleter gjorde i sidste ende udslaget.

  I sensommeren august 2013 rejste vi – fire venner – til det vestlige Sicilien på en forlænget weekend.
  Se hele rejsetippet
 • Sicilien - Ferragosto, la madonna og det hvide guld

  (Bedømt af 39 personer)
  27.08.13: Birgit Skødt Hansen
  Siciliano da cuore ( sicilianer af hjertet) sådan udtrykker sicilianeren sig, mens han fører højre hånd til hjertet. Og ja, man kan ikke lade være med andet end at lade sig blive revet med af den sicilianske hjertevarme, charme og store gæstfrihed.
  Se hele rejsetippet
 • Algheo, Sardinen - Europas Caribien

  (Bedømt af 3 personer)
  23.01.13: Bo
  Kilometer af hvide strande, som man ellers kun ser i Caribien, indbyder til afslapning og badeferie, Her combineret med hygge i den gamle by del, hvor man bruger aftene på at slentre rundt i de smalle gader og på havnefrontenfor at finde de gode spisested, og der er nok af dem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sicilien

Rejsetips af samme forfatter

Patio et tilfældigt sted på Sicilien
Rejsetips indsendt af:
Winnie Geertsen
Smørum
28. aug. 2008

Et spændende sted på Sicilien og et dejligt hotel i Palermo.

Lidt uden den lille, sicilianske by Olivieri, bor man i selve slotsområdet til slottet Al Castello med udsigt over Middelhavet, som ligger azurblåt med hvid sandstrand ca. 400 meter væk....

Paradis....

Vi rejser så ofte som muligt på sommerferie til Sicilien, hvor vi først tilbringer en uge et dejligt og anderledes sted i en fhv. velmøbleret og charmerende landarbejderbolig (der er 8-9 forskellige boliger) lidt uden for den lille, meget sicilianske og overskuelige by Olivieri på nordkysten mellem Messina og Palermo.

Her bor man i selve slotsområdet til slottet Al Castello med udsigt over Middelhavet, som ligger azurblåt med hvid sandstrand ca. 400 meter væk. Slotsfruen kommer af og til rundt i husene og byder på friske figner m.m. Man kan før og efter badeturene hygge sig i den skønne olivenlund samt den nærmest botaniske have,  der omgiver husene og slottet.

Man kan også komme på ture til De Æoliske Øer - endda direkte fra stranden i Olivieri - en pragtfuld tur, som absolut ogå er anbefalelsesværdig. Efter en dejlig afslappende badeferie tager vi til  det helt specielle hotel Sicilia øverst i en gammel, aristokratisk bygning, der oser af stemning, i centrum af Palermo, hvor vi bor billigt i et stort, grandiost værelse med en lige så stor balkondør ud til det pulserende, sydlandske storbyliv, som frister os lige nedenfor.

Dagene tilbringes med shopping, på museer og markeder og med at finde hidtil ukendte restauranter....som alle har vist sig at servere den lækreste, autentiske sicilanske mad suppleret med skøn, lokal vin.

Vi var næsten ikke tilbøjelige til at dele dette hemmelige feriested - sæt nu det bliver helt overrendt - men vil alligevel gerne delagtiggøre andre i dette ukendte paradis.

Overnatninger
Øer, Slotte og borge

Kommentarer til rejsetips om Sicilien

HAHA

01/10 2008 Din værste elev
Ja winnie du ved ikke hvem jeg er ,men jeg er en af dine elever. man skulle næsten overveje at tage til dette exotiske sted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien

Hoteller på Sicilien
Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.