Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sicilien

 • Det vestlige Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  04.10.13: Dennis
  Det var egentlig en tilfældighed vi endte på Sicilien. Geografisk uvidenhed og flybilleter gjorde i sidste ende udslaget.

  I sensommeren august 2013 rejste vi – fire venner – til det vestlige Sicilien på en forlænget weekend.
  Se hele rejsetippet
 • Sicilien - Ferragosto, la madonna og det hvide guld

  (Bedømt af 39 personer)
  27.08.13: Birgit Skødt Hansen
  Siciliano da cuore ( sicilianer af hjertet) sådan udtrykker sicilianeren sig, mens han fører højre hånd til hjertet. Og ja, man kan ikke lade være med andet end at lade sig blive revet med af den sicilianske hjertevarme, charme og store gæstfrihed.
  Se hele rejsetippet
 • Algheo, Sardinen - Europas Caribien

  (Bedømt af 3 personer)
  23.01.13: Bo
  Kilometer af hvide strande, som man ellers kun ser i Caribien, indbyder til afslapning og badeferie, Her combineret med hygge i den gamle by del, hvor man bruger aftene på at slentre rundt i de smalle gader og på havnefrontenfor at finde de gode spisested, og der er nok af dem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sicilien

Rejsetips af samme forfatter

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Over there - Fra New York til Miami

  (Bedømt af 11 personer)
  29.09.11: Ingelise Sørensen
  Så skulle det endelig være. I år valgte vi at turen skulle gå til USA og vi fandt en tur igennem FDM hvor vi skulle køre fra New York til Miami igennem 16 dage i lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Kroatien, Italiens tvilling

  (Bedømt af 7 personer)
  28.06.11: Ingelise Sørensen
  Sommeren 2010 besluttede vi os for at nu skulle ferien gå til Kroatien og det var ikke nogen dårlig ide. For dem som kan lide Italien er det nu et ganske godt altenativ.
  Se hele rejsetippet
Etna på Sicilien
Rejsetips indsendt af:
Ingelise Sørensen
Støvring
25. marts 2011

Etna på Sicilien

Vi var på Sicilien i sommeren 2008 og det var virkelig rejsen værd. At bruge en dag på at køre op og se vulkanen Etna var virkelig en oplevelse.
Fra at køre nede i fuld bevokset område og så til at man lige pludselig kører inde i noget det ligner en "naturkatestrofe", var noget der virkelig gjorde indtryk på os. Man skal lige påregne en køretur op på Etna, hvor der er mange sving, hvis der er tendens til køresyge så tag lidt frugt og vand med.
Savoca

Savoca

Vi besøgte også byen Savoca, hvor flere af scenerne fra Godfather er indspillet og i byen er der en bar, hvor man træder tilbage til tiden, hvor filmen er indspillet. Baren bærer tydlig præg af at her har der været berømtheder og væggene er godt klistet til med billeder af Al Pacino. I samme by kan man se den kirke som også er med i filmen. En oplevelse værd.
Naturen

Naturen

Sidst men ikke mindst. Husk bare at tage bilen og køre en tur ud og nyd naturen for der er utroligt smukt på Sicilien og hjemme hos os er vi enige om at der skal vi til igen. Vi vil bare besøge et andet område for i Giardini Naxos som ligger tæt op af Taormina er der noget dyrt at være.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien

Hoteller på Sicilien
Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/ferie-i-kroatien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.