Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sicilien

 • Det vestlige Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  04.10.13: Dennis
  Det var egentlig en tilfældighed vi endte på Sicilien. Geografisk uvidenhed og flybilleter gjorde i sidste ende udslaget.

  I sensommeren august 2013 rejste vi – fire venner – til det vestlige Sicilien på en forlænget weekend.
  Se hele rejsetippet
 • Sicilien - Ferragosto, la madonna og det hvide guld

  (Bedømt af 39 personer)
  27.08.13: Birgit Skødt Hansen
  Siciliano da cuore ( sicilianer af hjertet) sådan udtrykker sicilianeren sig, mens han fører højre hånd til hjertet. Og ja, man kan ikke lade være med andet end at lade sig blive revet med af den sicilianske hjertevarme, charme og store gæstfrihed.
  Se hele rejsetippet
 • Algheo, Sardinen - Europas Caribien

  (Bedømt af 3 personer)
  23.01.13: Bo
  Kilometer af hvide strande, som man ellers kun ser i Caribien, indbyder til afslapning og badeferie, Her combineret med hygge i den gamle by del, hvor man bruger aftene på at slentre rundt i de smalle gader og på havnefrontenfor at finde de gode spisested, og der er nok af dem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sicilien

Rejsetips af samme forfatter

Mad blandt fårehyrder - det ægte Sicilien
Rejsetips indsendt af:
Ulla Reffstrup
Ry
12. sept. 2009

Mad blandt fårehyrder - det ægte Sicilien

Sicilien - En overraskende oplevelse. Vi belv forelsket i Sicilien og skal afsted igen meget snart.

Det ægte Sicilien

Vi var rejst til Sicilien med fly fra Hamborg til Catania, fundet et vidunderligt hotel i Gardinia Naxos på internettet (i vandkanten og med balkon til vandsiden), så den side af sagen var i orden. Vi havde hjemmefra lejet en bil, så vi kunne komme ud og opleve det ægte Sicilien (efter morgenbadningen i havet).

En af dagene kørte vi ind i landet, og ved frokosttid begyndte min mave at knurre, så vi måtte jo finde et sted at spise. Problemet var bare, at vi var out in absolute nowhere!! Men pludselig lå der en "kro", og vi gik ind og spurgte, om vi kunne spise dér. Det var ikke noget problem, og vil blev anbragt i en spisesal, hvor mange af de stedlige fårehyrder spiste sammen med deres familier. Vi fik grillstegt lam - så vidunderligt og uden dikkedarer. Man gik ikke så højt op i udskæringen, og man spiste med fingrene.

Pludselig tog en af fårehyrderne en pennywhistle op af lommen og begyndte at spille. Alle i lokalet sang og klappede, og jeg må indrømme, at jeg fik lidt tårer i øjnene, for hvor var det fantastisk at få lov til at opleve DET ÆGTE SICILILEN. Vi forelskede os i Sicilien - så meget, at vi tager afsted igen om 1 uge - denne gang vil vi udforske sydøen.

Kommentarer til rejsetips om Sicilien

sicilien - altid og igen!

23/11 2009 ragnhild øster
Vi oplevede Castellamare 50 km vest for palermo, en lille by med stejle gader. Jeg havde valgt den, fordi Lonely Planet havde frarådet den pga. at den var uinteresant, kedelig.. det må være fordi amerikanerne vil have turistmekka. Vi vender tilbage den ene gang efter den anden, der er kun italienske gæster, alt er venligt, roligt, og ægte italiensk. Indbyggerne er venlige, imødekommende, naturen lige omkring byen er fantastisk. Vi kom ind på skolen, rådhuset. Men folk taler kun italiensk! Det er nu ikke et problem, mimik og kropssprog er let forståeligt. R. Øster

Sicilien

30/09 2009 June Andersen
Under mit 9 maaneder lange ophold paa Sicilen fik jeg mulighed for at se en del af Sicilien, som ikke mange udenlandske turister for at se. Mit raad er; tag vestpaa; Start med at opleve San Vito lo Capo, og slap af paa den dejlige strand. Proev en af byens mange varianter af den enestaaende ret "cous cous" og slut af med en "brioche" med is (en slags bolle med is). Fortsaet til naturreservatet Zingaro, middelalderbyen Erice og stop ikke mindst i Trapani for en pizza paa "Pizzaria Calvino". FANTASTISK!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien

Hoteller på Sicilien
Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/lima-bella-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.