Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sicilien

 • Det vestlige Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  04.10.13: Dennis
  Det var egentlig en tilfældighed vi endte på Sicilien. Geografisk uvidenhed og flybilleter gjorde i sidste ende udslaget.

  I sensommeren august 2013 rejste vi – fire venner – til det vestlige Sicilien på en forlænget weekend.
  Se hele rejsetippet
 • Sicilien - Ferragosto, la madonna og det hvide guld

  (Bedømt af 39 personer)
  27.08.13: Birgit Skødt Hansen
  Siciliano da cuore ( sicilianer af hjertet) sådan udtrykker sicilianeren sig, mens han fører højre hånd til hjertet. Og ja, man kan ikke lade være med andet end at lade sig blive revet med af den sicilianske hjertevarme, charme og store gæstfrihed.
  Se hele rejsetippet
 • Algheo, Sardinen - Europas Caribien

  (Bedømt af 3 personer)
  23.01.13: Bo
  Kilometer af hvide strande, som man ellers kun ser i Caribien, indbyder til afslapning og badeferie, Her combineret med hygge i den gamle by del, hvor man bruger aftene på at slentre rundt i de smalle gader og på havnefrontenfor at finde de gode spisested, og der er nok af dem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sicilien

Rejsetips indsendt af:
Lene Weng
Ikast
20. jan. 2012

Med snorkel på Sicilien

I slutningen af september var vi som familie med 3 børn (3, 7 og 10 år) på Sicilien. Det var for os det perfekte tidspunkt at besøge denne smukke ø! Vejret var godt, men ikke for varmt (ca.
30 grader) og der var god plads mellem turisterne. Stemningen overalt var afslappet, tydeligt at højsæsonen var på sit sidste. Vi lejede en bil, men fand ud af undervejs at vi sagtens kunne have klaret os med offentlig transport. Den absolut største oplevelse var turen til Marettimo, en lille bitte ø ud for Trapani. Her er fred og idyl, præcis som det smukkeste postkort. Vi gik ad en lille sti ud til en klippe-strand, hvorfra vi havde de skønneste snorkel-ture. Vi havde hjemmefra bestilt vores overnatning, men næste gang tager vi det fra dag til dag - der er masser af bed&breakfast steder, også til familier. Priserne er nogenlunde de samme som f.eks. camping. Sicilien er fantastisk, og fortjener bestemt mere end ét besøg!

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien

Hoteller på Sicilien
Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/granada-spanien-fyldt-med-historie-og-charme.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.