Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sicilien

 • Det vestlige Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  04.10.13: Dennis
  Det var egentlig en tilfældighed vi endte på Sicilien. Geografisk uvidenhed og flybilleter gjorde i sidste ende udslaget.

  I sensommeren august 2013 rejste vi – fire venner – til det vestlige Sicilien på en forlænget weekend.
  Se hele rejsetippet
 • Sicilien - Ferragosto, la madonna og det hvide guld

  (Bedømt af 39 personer)
  27.08.13: Birgit Skødt Hansen
  Siciliano da cuore ( sicilianer af hjertet) sådan udtrykker sicilianeren sig, mens han fører højre hånd til hjertet. Og ja, man kan ikke lade være med andet end at lade sig blive revet med af den sicilianske hjertevarme, charme og store gæstfrihed.
  Se hele rejsetippet
 • Algheo, Sardinen - Europas Caribien

  (Bedømt af 3 personer)
  23.01.13: Bo
  Kilometer af hvide strande, som man ellers kun ser i Caribien, indbyder til afslapning og badeferie, Her combineret med hygge i den gamle by del, hvor man bruger aftene på at slentre rundt i de smalle gader og på havnefrontenfor at finde de gode spisested, og der er nok af dem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sicilien

Sicilien for natur- og Italienselskere
Rejsetips indsendt af:
Jette Due Hansen
Århus
25. marts 2011

Sicilien for natur- og Italienselskere

Vi kørte rundt på Sicilien i 10 dage i sommeren 2010. Vi havde lejet en bil, hvilket varmt kan anbefales, da det giver meget mere frihed til at komme rundt og se øen.
Sicilien for natur- og Italienselskere

Dog skal man være forberedt på at køre i bjerge, hårnålesving og at de øvrige trafikanter er uforsigtige italienere - hvilket var grunden til, at min mand kørte hele turen....

Sicilien har en fantastisk smuknatur. Næsten hele øen er dækket af bjerge, og når man kommer rundt i et sving, mødes man konstant af et utroligt udsyn over området eller detsmukkeste panorama over havet og kysten.

Der er andre turister på øen - men de fleste er fra det italienske fastland. Det betyder, at byerne ikke er spoleret af intetsigende turist-"kultur". Dog er det meste af Taormina lagt an på turisterne. Det vrimler med souvenirbutikker og tilrettelagte udflugter. Det har dog ikke ødelagt byen eller skjult dens charme. Taormina ligger fantastisk smukt ned ad bjergskråningen, så man altid har udsigt over havet og vulkanen Etna i det fjerne.

Når man kører rundt på Sicilien, kommer man uundgåeligt forbi nogle af de mange antikke templer og amfiteatre, kirker og middelalderborge. Dem må I ikke snyde jer selv for - men husk,at oplevelsen er mest behagelig først eller sidst på dagen.

I Palermo ligger der nogle smukke kirker og borge, som er en stor oplevelse. Men I må ikke forvente en storby-oplevelse i byen. Vi havde ihvert fald ikke den store succes med at finde gode shoppingmuligheder eller skønne fortovscaféer.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien

Hoteller på Sicilien
Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/royal-rose-ex-eleni-apartments-paleokastritsa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.