Billedet er fra Sicilien

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Room service
  Room service
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Børneaktiviteter
 • Mødelokaler

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Kalaonda Hotel

Placering

Dette store stuehus har en privilegeret beliggenhed, og eftersom det ligger så tæt på havet og rolige landlige omgivelser, får gæsterne chancen for at tilbringe en ferie præget af afslapning og kultur. Det lokale område var engang et landbrugscentrum, men disse aktiviteter er nu uddøde. Mange af bygningerne lægger dog stadig et vidnesbyrd om områdets landbrugsmæssige fortid for dagen. Faktisk ligger hotellet kun få kilometer fra øen Ortygia og det historiske centrum af Siracusa med

Indretning

Hotellet, som blev bygget i 2009, er resultatet af en mesterlig og omhyggelig restaurering af et antikt bygningskompleks. Perioden for dets oprindelige opførsel går tilbage til slutningen af det 19. århundrede, da det til landbrugsmæssige formål tjente som logi for jordbesiddere og landmænd, som arbejdede i det omkringliggende område. Det klimatiserede hotel, som råder over 19 værelser, byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og vekselbørs. Gæsterne kan slappe af i hotellets fjernsynsstue, bar og restaurant. Ligeledes tilbydes WLAN/internetadgang, en parkeringsplads samt mulighed for at bestille vasketøjsservice på etablissementet.

Hotelværelse

Inden for disse omgivelser har hotellets indehaver realiseret sin drøm om at kunne tilbyde logi i form af et eksklusivt feriested, som er præget af de følelser, han har haft og oplevet. Hotellet tilbyder 19 værelser med eget badeværelse, som alle er forskellige og karakteriseret ved unik arkitektur og design. Herudover er de alle indrettet med regulerbart klimaanlæg og radiator samt et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, køleskab/minibar, telefon, safeboks og WiFi/internetadgang. På badeværelset er der et brusebad og badekar, ligesom alle værelser rummer en kingsize seng som standardindretning.

Sport/underholdning

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med et børnebassin. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og cykle, ligesom gæsterne mod betaling kan dykke. Ydermere er der en strand i nærheden af sand og klipper. Endelig kan golfentusiaster nå til en golfbane i Siracusa på omkring 15 minutter i bil.

Forplejning

Hotellet har ledt efter de allerbedste typiske produkter, herunder lokal ost, frisk fisk og skaldyr samt sæsonprægede grøntsager, som vil sende gæsterne tilbage i tiden, når de fornemmer de pragtfulde smagsretninger. Der tilbydes en kontinental morgenmad, mens frokost og aftensmad er til rådighed a la carte.

Kreditkort

American Express, Diners Club, JCB, MasterCard, Visakort og visse debetkort accepteres på hotellet.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.