Billedet er fra Sicilien

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Parkering
  Parkering
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Mediterraneo

Placering
Hotellet har en rolig og meget central beliggenhed. Det vender ud mod havet ved Siracusas store havn blot få minutter til fods fra den antikke ø Ortigia, som er den græske polis set ud fra et historisk og kulturelt perspektiv. Det historiske centrum ligger få minutters gang væk, mens det moderne indkøbsområde og banegården ligger i nærheden. Ligeledes er der ikke langt til de arkæologiske udgravninger og det berømte, græske teater. Der blot 200 m til banegården, mens busstationen en
Indretning
Det nyåbnede hotel hilser gæsterne velkommen i en atmosfære af modernitet og komfort og tilbyder en lækker morgenmad. Hotellet rummer i alt 11 værelser. Det charmerende, familievenlige cityhotel tilbyder desuden klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, garderobe, elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant samt internetadgang med WiFi. Herudover udbydes roomservice og vasketøjsservice samt mulighed for at parkere bilen.
Hotelværelse
Værelserne er meget komfortable og funktionelle. De er udstyret med telefon, regulerbart klimaanlæg og radiator samt hårtørrer, safeboks og internetadgang. Herudover er der eget badeværelse med brusebad eller badekar, satellit-tv, radio, minibar, minikøleskab, elkedel og dobbelt- eller kingsize seng samt altan eller terrasse. Hotellet råder over ét handicapvenligt indrettet værelse. Fra nogle af værelserne er der en flot og afslappet udsigt.
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet.
Kreditkort
American Express, Maestro, Visakort og MasterCard accepters.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/mediterraneo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.