Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Taormina

Taormina - et paradis på Jorden
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Averhoff
Faaborg
23. juni 2011

Taormina - et paradis på Jorden

Da jeg for mange år siden tilbragte en tid på Askov Højskole sagde min lærer i italiensk:"Hvis der findes et Paradis på Jorden, så er det Taormina".
Hun havde selv i flere år drevet en pension dernede. Og jeg besluttede dengang, at det skulle jeg opleve. Men der skulle gå 10 år inden det blev en realitet. En helt fantastisk 21 dages busrejse ned gennem Europa og Italien med destination TAORMINA på Sicilien.

Vi boede 7 nætter i Taormina - en skøn lille Perle højt beliggende over vandet - men alligevel kun et stenkast fra den dejlige sandstrand - da en kabelbane bragte os lige fra byen og ned på stranden. Byen, der ligger næsten for foden af vulkanen Etna er et eldorado af gammel kultur og folklore. Om aftenen, inden jeg gik i seng, kunne jeg stå på min altan og høre Etna rumle. Det var helt fantastisk. Byen og var så skøn, at det næsten ikke kan beskrives. Og der var ikke langt til gamle kulturhistoriske minder i omegnen. Jo - så sandelig - et "paradis på jorden".

Desværre ingen billeder

Denne oplevelse ligger nu snart 40 år tilbage i tiden og jeg har kun ganske få billeder derfra af en dårlig kvalitet, som ikke vil egne sig til at fortælle noget om skønheden i og omkring Taormina.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sicilien


Rejser til Sicilien
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/brasilien/fugle-tur-i-brasillien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.