Tilbud

Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Catania, hent bil og videre til Taormina
 • Dag 2-4: Taormina, Etna og det østlige Sicilien
 • Dag 4: Taormina - Cefalù
 • Dag 5-7: Cafalù og det nordlige Sicilien
 • Dag 7: Cefalù - Agrigento
 • Dag 7-9: Agrigento, Tempeldalen, Scala Dei Turchi
 • Dag 9: Agrigento - Sydsicilien
 • Dag 10-12: Kultur og barokbyer
 • Dag 12: Sydsicilien - Catania, aflever bilen og hjemrejse

Flere tilbud

Læs mere om

12 dages kør-selv rundrejse på Sicilien

På Sicilien venter der enestående oplevelser, her er lækre sandstrande, et super lækkert køkken og flere tusind års historie præget af grækerne, romerne og araberne krydret med smukke landskaber og Europas mest aktive vulkan. Vores 12 dages kør-selv rundtur er et forslag til, hvordan I kan nå at smage på Sicilien. Vi har sørget for fly, billeje og booket hotellerne på forhånd, så I skal bare sørge for at nyde ferien og lade Sicilien ramme Jeres hjerte, så I bliver lige så bidt af Sicilien som vi er.
Se dag-til-dag beskrivelsen længere nede på siden.

Rejsen inkluderer:
 • Fly til Catania t/r inkl. skatter og afgifter
 • 3 overnatninger i Taorminaområdet i delt dobbeltværelse
 • 3 overnatninger i Cefalùområdet i delt dobbeltværelse
 • 3 overnatninger i Agrigentoområdet i delt dobbeltværelse
 • 2 overnatninger i det sydlige Sicilieni delt dobbeltværelse
 • Morgenmad på hotellerne
 • 12 dages billeje med fri km
Rejsen inkluderer ikke:
 • Entreer til museer, kirker og øvrige seværdigheder
 • Byskatter - opkræves direkte af hotellet
 • Måltider udover de nævnte samt drikkevarer
 • Brændstof til bilen
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel eller tilkøb dem ved bestilling
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel eller tilkøb dem ved bestilling
 • Drikkepenge og personlige udgifter
 • Øvrigt der ikke nævnt under "Rundrejsen inkluderer"
Muligheder for opgraderinger:
Fly:
Vores bookingprocess søger efter den billigste flyforbindelse mellem København og Catania - det er muligt at tilpasse flyvalget, inden bestillingen.
Fra Hamburg flyves der som regel med Easyjet der har en direkte rute, dog er prisen her opført uden baggage.

Hotel og billeje:
Vores bookingprocess giver Jer muligheder for at opgradere bilen til en større bil, eller ændre hotelvalget i visse af områderne til andre hoteller. Har i brug for assistance til turen, står vores Europa specialister klar til at hjælpe og til at give gode råd på rejsen.
 
Pakken er ikke aktiv
Pakken er ikke aktiv
Luk vindue
Dag 1
Dag 1

Ankomst til Catania, hent bil og videre til Taormina

Romersk teater i Taormina
I ankommer med fly til Catania og henter bilen hos Avis i lufthavnen. Fra lufthavnen går turen nordpå, med Etna på venstre side og kysten på højre side.
I kan vælge at bo på 2 forskellige agriturismoer, der ligger ca 10-15 km fra kysten i Alkantara dalen. Her er der smukt og roligt, og der er ikke langt ned til Taormina, der ligger på bjergskråningen ned mod Siciliens østlige kyst.
Dag 2-4
Dag 2-4

Taormina, Etna og det østlige Sicilien

Etna i udbrud
I skal bo i dette område i 3 nætter, og her er der tid til oplevelser. Må vi foreslå I tager en tur til Etna, enten som en guided tur, eller I tager bilen og kører op til visitorscenteret der ligger i 2 km's højde, og derfra tager svævebanen op til toppen i ca. 3 km's højde. Husk varmt tøj, der er koldt på toppen, og er vejret godt, så er der en fantastisk udsigt deroppe fra. Der er også mange andre aktiviteter i Taormina området, den nok mest kendte attrraktion er ruinerne af det gamle, men velholdte, romerske amfiteater, eller tag turen ned til stranden og hop i Middelhavet, eller måske en tur op ad kysten til Messina?
Dag 4
Dag 4

Taormina - Cefalù

Cefalù
Det er tid til at tage afsked med Taormina. Tag bilen og kør langs den smukke nordlige kyst til Cefalù. Husk at stoppe op, når I kommer forbi en hyggelig by eller et smukt sted på turen, det er en del af oplevelsen ved at være på Sicilien.
I bor i Cefalù på Hotel Artemis, et hyggeligt 4 stjernet hotel eller på Hotel Villa Gaia, der er et 3 stjernet hotel lige ved vandet. Begge hoteller ligger tæt på stranden og kun ca. 10 minutters gang fra historiske centrum. I vælger hotellet herover under "vis detaljer" knappen.
Dag 5-7
Dag 5-7

Cafalù og det nordlige Sicilien

Stranden ved Cefalù
Cefalù ligger smukt for foden af Rocca di Cefalù, en stejl klippe på ca. 270 meter. Besøg udsigtspunktet på toppen, hvor der er en flot udsigt over byen og området med bl.a. Cefalùs berømte domkirke. Tag en tur rundt i byen og den lille fiskerforstad med den normanske katedral, eller brug tiden til at slappe af på den pragtfulde strand i Cefalù.
Dag 7
Dag 7

Cefalù - Agrigento

Et af templerne ved tempeldalen
Igen er det tid til at bryde op og køre videre. Om I tager den længere tur ud omkring Marsala og oplever det vestlige Sicilien (en tur på ca. 330 km) eller om I tager den direkte tur sydpå mod Agrigento (ca. 150 km) er helt op til jer selv, og hvor lang tid I ønsker at sidde i bilen og opleve Sicilien. Der er masser af muligheder for oplevelser på begge ruter, og for at tage en svalende dukkert i Middelhavets blågrønne vand.
I kan vælge mellem 2 hoteller, strandhotellet Baia D'Ulisse eller det mere romantiske valg Baglio della Luna, der ligger mellem kysten og Agrigento by.
Dag 7-9
Dag 7-9

Agrigento, Tempeldalen, Scala Dei Turchi

Stranden ved Scala Dei Turchi

Agrigento er kendt verden over for den berømte tempeldal "Valle dei Templi". Den er opført på UNESCO's verdensarvsliste omgivet af oliventræer og mandellunde. Tempeldalen dateres tilbage til det 5. århundrede f.Kr. Her ligger fem græske templer der rangerer blandt de bedst bevarede og de største templer fra den tid, der stadigvæk eksisterer.
Agrigento området er meget mere end det. Tag fx en tur ud til stranden ved Scala Dei Turchi. Stranden er meget speciel, en kridhvid klint hæver sig op fra stranden og den lille vig. Husk også at tage ind til selve Agrigento by, der har et hyggeligt middelalder centrum med smalle gader og hyggelige cafeer.

Dag 9
Dag 9

Agrigento - Sydsicilien

Sidste stop på rejsen er den sydligste spids af Sicilien. En af de kortere køreture, så der er mulighed for at tage den smukkeste rute til hotellet, som fører Jer gennem barokbyerne Ragusa, Modica, Noto og måske Siracusa. Stop op, og nyd de smukke Barokbyer:
 • Ragusa, som nok er den mest kendte, med små gader og den gamle smukke katedral.
 • Modica, med San Giorgio-kirken, som ligger på Corso San Giorgio. En af Siciliens vigtigste barokkirker. Er der tid, så husk også at besøge det livlige strøg Corso Umberto.
 • Noto, med det smukkeste historiske centrum, med barok pladser og kirker.
I har et valg mellem to hoteller, det første ligger helt nede på sydspidsen i Marina de Modica det andet i Noto's strandområde Lido de Noto.
Dag 10-12
Dag 10-12

Kultur og barokbyer

Syracusa
Nåede I det ikke i går, så brug en af dagene til at komme rundt i barokbyerne, Noto, Ragusa og Modica. Glem heller ikke Siracusa, som for grækerne var en af de vigtigste byer. Grækerne, herunder matematikeren Arkimedes og filosoffen Platon var her 400 år f.Kr. Siracusa har en fornem historie og er også vidunderlig smuk med smalle gader, gode restauranter og hyggelige cafeer.
Dag 12
Dag 12

Sydsicilien - Catania, aflever bilen og hjemrejse

Vi beklager, Siciliens turen er slut for denne gang og I skal hjem. Vi håber, I har fået smagt på Sicilien - både med øjnene og med ganen, og måske har lyst til at komme tilbage en anden gang. I skal finde Catania lufthavn, aflevere bilen og tage flyet hjem. God rejse.

Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/illinois/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.