Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Tilbud på rejser

Kør-selv-rundrejser i Italien

Andre rejsemål i Europa

Sommerferie i Italien

Du er garanteret en dejlig sommerferie i Italien. Oplev fx Toscana og Umbrien, hvor maden og vinen er i centrum eller Gardasøen, der altid er populær. På en kør-selv-ferie til Italien kan du få en smagsprøve på det meste. Her får du også inspiration til mange andre populære områder i Italien.

La Bella Italia!

Italien er garant for en dejlig sommerferie, hvor du vender hjem med de skønneste ferieoplevelser på nethinden. 

I Italien kan du fx være storby-chic i Rom, møde Michelangelo i Firenze og lege gondolernes konge for en dag i Venedig. Ved Rivieraen og Adriaterhavet får du solmættede dage ved hav og strand.

I de klassiske regioner som Toscana og Umbrien gør landskabet, maden og vinen dig ganske enkelt til et gladere menneske.
 

Kør-selv-ferie til Italien

Kør-selv til Italien og bo fx på forskellige skønne ferieboliger, så du kan opleve flere områder i sommerferien. Du kan også flyve til en storby og leje en bil, der står klar til dig i lufthavnen.

De norditalienske søer - sommerferie for familien

Området omkring Como, Maggiore og Ledrosøen i Norditalien har en utrolig mangfoldighed - bjergområder, kystegne med subtropisk vegetation, adelspaladser, maleriske småbyer, vinbjerge, museer, forlystelsesparker og vandsport.

Når du holder sommerferie her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Her vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser. Klimaet ved søerne er mildt og naturen meget afvekslende med et frodigt planteliv, bjergskråninger med oliventræer, vinmarker og cypresser samt idylliske landsbyer.
Læs mere om sommerferie ved De norditalienske søer

Gardasøens fristelser

Centro Vacanze La Limonaia
Bo med en fantastiske udsigt over Gardasøen
Ferielejlighederne ligger på en utrolig smuk...
Se mere og bestil her
Gardasøen i det nordlige Italien er en perle af et feriested. Her i det varme og milde klima vokser oliventræer, vinmarker og citrontræer på bjergskråningerne, der også huser en perlerække af charmerende adelspaladser og småbyer.

Når du holder sommerferie ved Gardasøen i Italien kan du dyrke solbadning og svalende dukkerter. Og du har gode muligheder for både udfordrende vandsport og aktiv ferie. Allerede vores egen H.C. Andersen priste Gardasøens enorme skønhed. Nu er det din tur til at opleve den smukkeste sø i Europa. God sommerferie!
Læs mere om sommerferie ved Gardasøen

Den italienske Riviera - seafood og strandliv

Ai Pozzi Village Spa Hotel
Et rigtig dejligt hotel med mange faciliteter. Ai Pozzi...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling senest 13. april.2017

Tilbuddene kan kombineres.
Se mere og bestil her
Rivieraen er for dig, der ønsker at holde en sommerferie i Italien, hvor du kombinerer Middelhavets skønhed med frisk seafood og afslappet velvære i varmen. Her kan du nyde rivierabyerne, der ligger som perler på en snor med fine sand- og småstensstrande og hyggelige piazzaer med restauranter, caféer og butikker. 

I baglandet finder du stille romantiske dale og ensomme bjerglandsbyer. Midt på Rivieraen ligger havnebyen Genova, hvor Christoffer Columbus blev født. Cinque Terre øst for Genova er stedet for dig, der ønsker at vandre, når du holder sommerferie i Italien.
Læs mere om sommerferie ved Den italienske Riviera

Adriaterhavet

Quercia og Farnie
Skønt stort område med aktiviteter for hele familien,...
Køb tidligt-rabat: Op til 10%
Bestil senest 31. marts og få 10% på ophold i perioden 22. april til 30. juni og 26. august til 23. september.
Få 5% rabat på ophold i perioden 1. juli til 25. august.
Se mere og bestil her

Det nordlige Adriaterhav - badebyer og skønne strande

Ved den nordlige Adriaterhavskyst, der ligger mellem Venedig i vest og Trieste i øst, finder du nogle af de mest eftertragtede strandområder i Italien. Holder du sommerferie ved en af de livlige badebyer her i området får du et herligt solrigt klima og brede, børnevenlige sandstrande. Nyd solen på stranden og lev livet om aftenen på de mange restauranter, barer og diskoteker. En udflugt til Venedig, Trieste eller  småøerne i lagunen er også en unik oplevelse.
Læs mere om sommerferie ved Det nordlige Adriaterhav
Camping Spiaggia e Mare
Spiaggia E Mare er en rigtig dejlig campingplads, som...
Køb tidligt-rabat: 5%
5% rabat ved bestilling senest 31. marts 2017.
 
Se mere og bestil her

Det sydlige Adriaterhav

Den sydlige Adriaterhavskyst mellem Venedig og Rimini i Norditalien er et slaraffenland for dig, der elsker en sommerferie med badning, vandsport og afslapning ved stranden eller swimmingpoolen. I dette dejlige hjørne af Italien kan du også tage på udflugt til gondolernes Venedig, mosaikbyen Ravenna eller badebyen Rimini. Husk også delfinshowet i Riccione og miniputstaten San Marino på sommerferie.
Læs mere om sommerferie ved Det sydlige Adriaterhav

Piemonte - landet ved bjergets fod

Albergo dell'Agenzia
Flottere bliver det ikke!
Bo som grever og baroner, nyd en fantastisk gourmetferie...
Se mere og bestil her
Piemonte ligger frodigt og bakket syd for de italienske alper og er i dag verdensberømt for sine rødvine Barolo og Barbaresco. Piemonte er ideel til en kør-selv-ferie, hvor du vil opleve de smukkeste naturscenerier. Hvis du er til aktiv ferie, så kan du finde masser af udfordringer - ikke mindst mountainbiking og vandring.
Læs mere om Piemonte

Emilia Romagna - Italiens spisekammer

Emilia Romagna aktiverer alle dine sanser. Tag på et smagseventyr i de mange lokale delikatesser, gå på opdagelse i de skønne renæssancebyer som Bologna og Parma, oplev en af de mange Agriturismoer og besøg Ferrari museet. Det hele bliver krydret med toner fra Pavarotti, helbredende kurbade, det store Po-delta og pragtfulde strande ved Adriaterhavet.
Læs mere om Emilia Romagna

Toscana - vinmarker og olivenlunde

Casanova Hotel Residence & Spa
Hotel Residence Casanova ligger smukt i Val d'Orcia og er...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling 30 dage før ankomst for ophold i perioderne: 1. til 13. april, 17. april til 30. juni og 9. september til 31. oktober 2017.

10% rabat ved bestilling 60 dage før ankomst for ophold i perioderne: 14. til 17. april, 1. til. 28. juli og 26. august til 8. september 2017.

10% rabat ved bestilling 90 dage før ankomst for ophold i perioden: 29. juli til 25. august 2017.
 
Se mere og bestil her
Toscana er altid et godt valg, når du holder sommerferie i Italien. I Firenze finder du fx Europas fedeste renæssanceby. I de snævre gader i Siena og San Gimignano står Middelalderen på spring. Og menukortet i Toscana er dertil et paradis for dig, der sætter pris på lækker mad og vin. I Toscana kan du også leje en bil og tage på udflugt i besnærende landskaber med vinmarker, olivenlunde og bølgende solsikkemarker.
Læs mere om sommerferie i Toscana
Cimabue Hotel
Lille, romantisk 3-stjernet hotel midt i Firenzes gamle...
Se mere og bestil her

Renæssancens vugge i Firenze

Firenze er den helt store renæssanceby i Italien. Og ikke nok med det. Holder du din sommerferie i Firenze får du både kulturelle wauw-oplevelser, shopping og lækker toscansk mad og vin. I Firenze mærker du kunsthistoriens vingesus. Her kan du fx fortabe dig i Michelangelos mesterværker, tage en gåtur hen over Ponte Vecchio broen i solnedgangens gyldne skær og stige højt til vejrs i domkirkens kuppel. Læs mere om sommerferie i Firenze

Venedig - romantikken spirer

Hotel Marconi
Dejligt 3-stjernet hotel, lige ved Canal Grande....
Se mere og bestil her
Luk dine øjne et øjeblik og forestil dig en by, der svæver som en romantisk drøm ude midt på vandet i en lagune. En by, hvor kanaler, gondoler og broer gør det ud for gader, busser og metro.

Holder du din sommerferie i Venedig – Adriaterhavets dronning - vil du få en oplevelse for livet. Fordyb dig i klassiske attraktioner som Markuspladsen, Rialtobroen og Dogepaladset og udforsk så de mindre kendte dele af byen i det nordøstlige Italien. Læs mere om sommerferie i Venedig

Umbrien - hvor Italiens grønne hjerte banker

Le Silve di Armenzano
Hyggeligt og romantisk landsted i Umbrien. Ideelt...
Køb tidligt-rabat: 10-25%
15% i rabat ved bestilling inden 29. marts 2016
10% i rabat ved bestilling inden 31. maj 2016.
10% rabat ved bestilling 30 dage i perioden 27. august - 1. november 2016

25% rabat ved minimum 4 nætter i perioderne: 19. - 24. marts, 28. marts - 21. april, 25. april - 1. juni, 5. juni - 5. august og 20. august - 31. oktober 2016.
15% rabat ved minimum 7 nætter i perioderne: 25. - 27. marts, 22. - 24. april, 2. - 4. juni, 6. - 19. august 2016.

Rabatterne gælder kun opholdet, ikke evt. tilkøbt halvpension.
Se mere og bestil her
Mellem Toscana og Marche finder du det grønne Umbrien, som er et rigtig spændende alternativ, når du holder sommerferie i Italien. I Umbriens frodige bjerglandskaber finder du fx helgenbyen Assisi, chokoladebyen Perugia og middelalderbyen Gubbio.

I Umbrien kan du også dyrke vandsport og bade i den store Trasimeno-sø. Og du spiser fortræffeligt i Umbrien. Smag fx på de verdensberømte trøfler og drik et glas eller to af den lokale Orvieto hvidvin. Læs mere om sommerferie i Umbrien

Rom - sommerferie i sødmefulde Rom

King Hotel
Charmerende mellemklassehotel med skøn tagterrasse med...
Se mere og bestil her
Rom er en af de byer, som du bare skal opleve, når du holder sommerferie i Italien. Her vil du fornemme, at byens mægtige historie danner en fascinerende ramme om nutidens livlige hverdagsliv.

Stil dig fx under Michelangelos kuppel i Peterskirken og mærk, hvordan det kildrer i maven. Eller sæt dig et par timer på Den Spanske Trappe og nyd et stykke romersk pizza bagt i stenovn, mens du betragter gadegøglerne. I Rom byder hver dag på nye spændende overraskelser. Et godt sted for en herlig sommerferie i Italien.
Læs mere om sommerferie i Rom

Apulien - italienernes foretrukne feriested

Palace Hotel San Michele
Højt belliggende hotel i hjertet af Gargano National...
Se mere og bestil her
Har du allerede været på ferie i Italien og har lyst til at opleve endnu mere? Vi kan anbefale Gargarnohalvøen i Apulien. Italienerne selv holder deres sommerferie her. I det enestående område finder du de smukkeste klippekyster, hyggelige kystbyer og et køkken domineret af friske grøntsager og friskfanget fisk.
Læs mere om Apulien

Lazio - badeferie mellem Rom og Napoli

Costa di Kair ed Din
Residence Costa di Kair ed Din er et dejligt feriested i...
Se mere og bestil her
Rejser du til den sydvestlige del af Lazio provinsen mellem Rom og Napoli, kommer du til Terracina og Sperlonga. Her kan du kombinere en skøn badeferie med fantastisk kultur. Stemning i den gamle bydel af Terracina er super hyggelig og Sperlonga skiller sig ud med sine hvide huse, der ligger helt ud til stranden.
Læs mere om Lazio provinsen

Amalfikysten - oplagt til en fantastisk køretur

Gocce di Capri
Residence Gocce di Capri har fra de fleste lejligheder,...
Se mere og bestil her
Rejser du til Italien for at opleve noget særligt, er en køretur langs Amalfikysten et oplagt bud. Kyststrækningen klades for, "verdens smukkeste" og der er virkelig noget om det. Små hyggelige kystbyer som Amalfi, Minori og Maiori ligger side om side. Øen Capri er et andet højdepunkt langs Amalfikysten og Sorrento den største af feriebyerne.
Læs mere om sommerferie ved Amalfikysten

Trentino/Sydtyrol - Dolomitterne dominerer

Parc Hotel du Lac
Den gamle kurby Levico Terme ligger smukt ved Levico søen...
Supertilbud: Bo 5 nætter betal for 4
Bo 4 nætter og betal for 3 i perioderne 28. marts til 5. maj og 25. september til 4. november 2016.
Bo 5 nætter og betal for 4 i perioden 2. til 15. maj, 30. maj til 7. juli samt 11. til 29. september 2016
Bo 7 nætter og betal for 6 i perioden 11. maj til 5. juni 2016.

Rabatten fratrækkes automatisk ved bestilling.
Rabatter kan ikke kombineres og gælder ikke halv- eller helpension
Se mere og bestil her
Rejs til Trentino-Sydtyrol og du bliver mødt af en fantastisk bjergverden, hvor Dolomitterne dominerer. Her kan du fx tage på vandreture eller mountainbiking i alle sværhedsgrader.

Mellem de massive bjerge smyger vinmarkerne sig op ad bjerg-skråningerne, små landsbyer ligger spredt ud over området og imponerende slotte har en fabelagtig udsigt ud over landskabet.
Læs mere om Trentino/Sydtyrol

Sardinien - aktiv og daseferie på samme tid

Geovillage - Sport & Wellness Resort
Lækkert wellness og og sports resort ved Olbia på...
Se mere og bestil her
Lige syd for Korsika finder du Sardinien, en varm og indbydende middelhavsø, hvor du på din sommerferie kan dyrke badeferie på lækre strande med turkisblåt vand og nyde et fantastisk klima med hyggelige havnebyer og et spisekort af en anden verden.

Holder du sommerferie på den italienske ø Sardinien kan du også vandre, dykke eller gå på opdagelse i øens spektakulære grotter. Læs mere om sommerferie på Sardinien

Sicilien - gastronomi og dramatisk natur

Excelsior Palace Hotel
Få meter fra centrum af Taormina, med en utrolig...
Se mere og bestil her
Siger du Sicilien, er du også nødt til at sige Mafia og Vulkan – sprudlende, farlig, spændende og eksotisk. Men øen er så meget mere end det – her serveres ruiner for enhver smag som tæller alt fra templer og romerske amfiteatre til borge.

Sicilien er både aktiv ferie med vidunderlige og dramatiske vandreture omkring øens konstant aktive vulkan Etna og afslappende badeferie på smukke Middelhavsstrande.

Det sicilianske køkken, der kombinerer det bedste fra det italienske, arabiske og nordafrikanske køkken, er desuden en stor gastronomisk oplevelse og pulserende byer som Palermo og Catania er aldrig uinteressante. Læs mere om sommerferie på Sicilien

Billeje i Italien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje på din sommerferie i Italien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Italien.

Start nu! Det er let at bestille din sommerferie til Italien

Se liste over udvalgte ferieboliger i Italien
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/idyllisk-og-fredelig.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.