Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Tignale - Plastik
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Lundby
Holbæk
4. juni 2012

Tignale - Plastik

Vi har i mange år rejst på kør-selv-ferie. Og da vi er 5 personer af sted og servicen i de lejede boliger også svarer til 5-6 personer, får vi hurtigt brugt samtlige glas/kopper, tallerkner og bestik i boligen i løbet af ingen tid.
For at undgå, at skulle vaske op flere gange om dagen, medbringer vi altid en masse plastikglas, plastikbestik og plastiktallerkner, som vi så bruger løbende, for 5 personer (og især børn) spiser og drikker meget i løbet af en dag. Hvis vi så skal have en kop kaffe eller et glas vin, bruger vi selvfølgelig boligens kaffekopper og vinglas, som er noget mere behageligt at drikke af.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.