Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

2 vidunderlige uger i Toscana
Rejsetips indsendt af:
Inger Marie Ravn
Ballerup
26. juni 2010

2 vidunderlige uger i Toscana

Nemt, hurtigt og billigt og en vidunderlig ferie er i hus.

Det skønneste Toscana

Det skønneste sted at holde ferie med afslapning er på Fontebussi i Toscana.Vi købte en billig flybillet til Pisa, valgte en overnatning i Montecatini da vi landede sent.Lejede en bil hjemmefra som vi hurtigt fik i Pisa lufthavn.

Søndag formiddag godt udhvilet kører vi op til Montacatini Alto og ser den smukke by og udsigt.Vi kører syd over mod Montevarci og Fontebussi.Vi er så heldige at komme til at bo i den øvre del af bebyggelsen, den udsigt som findes her kan ikke sammenlignes med noget tidligere for mig, jeg kalder det for "mit Paradis".Andre tourister som vi talte med gav os ret, der er så smukt, rent og alt er i den bedste orden alle steder på Fontebussi.

At stå op en tidlig morgen, fornemme roen, den smukke dal som ligger for ens fødder er i morgenstemning med tågedis, fuglene fløjter og man fornemmer virkelig hvad dette skønne sted har at byde på.

Tag skoene af, slendrer en tur i det våde græs med de bare fødder, ja der er ingen ende på den skønhed og ro der hersker her. Jeg ønsker virkelig at komme tilbage til dette dejlige sted.

Kør ud til de omkringliggende byer, der er så stor rigdom i de gamle huses historie, oplev forhistorien og indånd den renhed som hersker overalt. Se på de smukke vinmarker og gårde, den orden er ikke set i vores land.
Venligheden møder en lige meget hvor man kommer enten det er i byen eller langt ude på landet.

JA,- jeg må indrømme mit hjerte er tabt til Toscana og det Italienske køkken.Håber virkelig andre vil benytte sig af hvor billigt det kan gøres når man selv booker en billet, leje af bil og hus.Min ferie kostede mig 4300,-kr for 14dage sammen med to dejlige veninder.

Inger Marie Ravn

Seværdigheder
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.