Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

3 uger rundt i Toscana
Rejsetips indsendt af:
Line
Holbæk
12. feb. 2010

3 uger rundt i Toscana

Mit rejsetips handler om vores 3 ugers rejse rundt i Toscana. Og vi havde ikke bestilt hotel hjemmefra!

Hoteller frem for hostel og prut om prisen!

Vi havde kun bestilt de første par overnatninger og de sidste 2 hjemmefra, så vi var noget spændte på om vi kunne finde noget som ikke var alt for dyrt når vi kom frem til de enkelte byer!
Meget hurtigt fandt vi ud af at det prismæssigt absolut ikke kunne betale sig at bo på hostel fremfor hotel. Endvidere opdagede vi hurtigt, at en god ting er at prutte lidt om prisen på hotelværelserne, det er jo ikke noget man umiddelbart gør herhjemme, men vi sparede adskillige euro på at prutte lidt om prisen...

Kommentarer til rejsetips om Toscana

Finde sig selv i Toscana

28/06 2010 Annelise Needham
At tænke sig at sidde ude, morgen eller aften, og kun være omgivet af skønhed, ro og atter skønhed, så er det Toscana man skal tage til! Har lige været afsted 14 dage,og har virkelig nydt ferien. De gamle byer som San Gimignano,Lucca,Montecatini terme, er bare så hyggelige og interresante at gå rundt i.Italienerne er bare så søde og hjælpsomme, selv om man mange gange må ty til både arme og ben og grimasser , så er velviljen og imødekommenheden altid i top! maden skøn, vinen med, og jeg kan varmt anbefale Toscana til alle der trænger til en rigtig god ferie!!!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/proev-faellesrejser-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.