Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

70 års fødselsdag fejret med børn, svigerbørn og børnebørn på gl. herregård i Vicchio.
Rejsetips indsendt af:
Britt Søndergaard
Aalborg
1. juni 2011

70 års fødselsdag fejret med børn, svigerbørn og børnebørn på gl. herregård i Vicchio.

Vi er en familie, der er spredt for alle vinde, så nogle gange, som regel i forbindelse med familiebegivenheder, gør vi alt for at kunne mødes og være sammen.
Vi har holdt ferie sammen i Spanien, på Gran Canaria, I Norge, hvor vores yngste datter bor med mand og 3 børn, og senest fejrede vi min mands 70 års fødselsdag sidst i april i Vicchio. Vores søn bor med sin kone og 3 børn i Alfaz del Pi, Spanien, og 2 andre børnebørn bor i Alicante, Spanien. Selv bor vi i Aalborg, hvor vi også har vores ældste datter og svigersøn boende.

Vi har rejst en del i Toscana og synes, vi gerne ville dele denne dejlige del af Italien med resten af familien, der aldrig havde været der og fandt frem til den dejlige gamle herregård fra 1400 tallet, som kan rumme 21 personer. Det var et vidunderligt sted med en pragtfuld natur tæt ved landsbyen Vicchio, der ligger 30 km nordøst for Firenze. Store oplevelser var det at køre til Fiesole, 10 km fra Firenze, højt beliggende med en fantastisk udsigt, og Londa med den smukkeste sø!

Er man til shopping ligger der en Out Let by med 90 butikker, bygget op med flotte huse i Italiensk stil ½ times kørsel mod motorvejen til Bologna!

Vi boede i Vicchio i en uge og nød hvert sekund. Vi tog toget ind til Firenze og slap dermed for parkeringsproblemer. Togturen er hyggelig, billig, og varer 1 time!
Fra Bologna, mad mekkaet!
Fra Bologna, mad mekkaet!

Hjem via Bologna!

Vi fløj fra Aalborg til Bologna via Amsterdam, lejede bil og drog til Pisa, hvor vi mødtes med resten af familien fra Spanien og Norge, oplevede Det Skæve Tårn og den smukke plads, Piazza del Miraculi inden vi rejste til vores bestemmelsessted, Vicchio.
Hjemrejsen foregik også fra Bologna via Amsterdam og var en fin tur. Bologna viste sig at være en dejlig by med en spændende gammel bydel fyldt med de herligste specialbutikker! Et besøg i Bologna kan anbefales!
I Amsterdam fik tid til at se Van Gogh Museet, da vi i forvejen havde købt billetter via nettet. Det tager et kvarter at køre med toget fra Schiphol flyvepladsen ind til centrum, hvorfra der går sporvogn til museet, som var en stor oplevelse!
Vi havde en pragtfuld uge og håber vores ferie kan give inspiration til andre rejselystne!
Fiesole byder på et amfiteater.
Fiesole byder på et amfiteater.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/gin-bar-i-barcelona.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.