Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Grafitti i Firenze, en sidegade tæt ved Ponte Vecchio
Rejsetips indsendt af:
Poul Mortensen
Viborg
13. juli 2009

Aktiv afslutning på varm Toscana rundtur

Vi camperede først 1 uge i San Vincenzo, som vi brugte som base for ture til Pisa, Luca, San Gimagnano, Volterra og Sienna og til sidst selvfølgelig Firenze. Udover middelaldertemaet, fandt vi gode DOCG Chiantivine til 2 euro pr flaske !
Hele familien klar til søsætning
Hele familien klar til søsætning

Riverraftning for hele familien.

Turen havde været meget spændende og kulinarisk berigende, men også varm. Vi snakkede for sjov om at slutte af med at riverrafte i gummibåd ned ad en frådende flod.... men vi havde hørt at det skulle koste omkring 100 euro pr person. det strakte vores feriebudget ikke til. Ved en tilfældighed hørte vi om et raftingsted, Valsugana ved Brenta floden. Det ville kun betyde en mindre omvej i forhold til det planlagte, så vi prøvede at køre forbi stedet.
Onda Selvaggia, Centro Sport Fluviali

Onda Selvaggia, Centro Sport Fluviali

Da vi fandt centeret var der ikke en levende sjæl at se, men til genæld en masse udstyr, store gummibåde, våddragter, hjelme og redningsveste. Der var også indrettet picnicområde og toiletforhold. Vi spiste vores frokost og ventede på guiderne, der tilfældigvis dukkede op kort tid efter. Normalt skulle man bestille tid i forvejen, men vi fik carmeret os ind på 5 pladser i en gummibåd, sammen med 3 italienere vi ikke kendte.
For 125 euro fik hele familien 3 sjove timer på og ved floden: først omklædning til våddragter, så 10 km kørsel i centerets minibus, med gummibåden efterspændt på trailer. Herefter fik vi en omfattede sikkerhedsinstruktion og skulle alle prøve at flyde med strømmen ude i floden, før vi fik lov at søsætte gumibåden.
Floden var vist relativ rolig (garanti for at båden ikke tiper omkring), men vild nok til at give os førstegangsraftere en sjov oplevelse, krydret med ophold undervejs, hvor vi fik lov at hoppe ud i strømhvirvlerne og flyde ned ad små vandfald. Undervejs blev der også arrangeret vandkrig og kapsejllads med andre raftere.

Centeret kan varmt anbefales. Det vil godt at reservere plads i forvejen, flere oplysninger på får du her

Aktiviteter
River rafting
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billeje/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.