Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Arezzo i Italien - SUPER oplevelse
Rejsetips indsendt af:
Stig Petersen
Sorø
11. juni 2012

Arezzo i Italien - SUPER oplevelse

Stå op, spis morgenmad, kør til en af områdets middelalderbyer, sid på en cafe på byens torv, og se byen vågne, før alle de andre turister kommer, oplev byen of spis frokost et autentisk sted, når så alle de andre turister kommer frem om eftermiddagen, kører du hjem til det hotel eller lejlighed du bor på langt ude på landet med udsigt, lægger dig ved svømmepølen, nyder udsigten, kaffen,drinks læser i en bog indtil du skal ind og sætte dig til aftensmaden og overraskes af lokale retter, i store mængder, efter maden kan du bruge aftenen på hvad du lyster, indtil den naturlige træthed, beder dig blidt om at gå i seng.

Opskriften :

Billige flybilletter + lille billig lejebil + et godt hotel , langt ude på landet med udsigt, pool, halvpension og gode faciliteter. Kør ud og oplev sydøst -Toscana hver formiddag, hjem om eftermiddagen og slappe af ved poolen, det er både for voksne og børn.
Når du er ude og opleve de fantastiske omgivelser, ved du / I at I skal hjem og slappe af bagefter og køle ned ved/ i poolen, når det bliver aften, ved du at imorgen byder på både gode oplevelser og kvalitets- afslapning - den kombination gå ingen fejl af. Toscana er fantastisk.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/ebbe-krogh-salomonsen-haderslev.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.