Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Feriehuse i Toscana

I et feriehus kan du i fællesskab med familie og venner, få det fulde udbytte af jeres kør-selv-ferie til Toscana. Uanset hvilke tidspunkt på året I vælger at rejse, så har vi et feriehus til jer.

Oplev Toscana med familie og venner

Vælger I at bo i et feriehus, kommer I tættere på Toscana og lokalbefolkningen. I kommer oftest til at bo mere lokalt på Toscana, hvor det er små lokale butikker, markeder, restauranter og lokalbefolkningen, der dominerer. 

Naturen et kapitel for sig med landskaber med vinmarker, olivenlunde og bølgende marker. Og så er der de hyggeligste renæssanceby.

Feriehusene er private boliger, hvor ejerne har sat deres "fingeraftryk" på indretningen. Så I vil bo autentisk og med mere sjæl end hvad de store hoteller kan tilbyde.

Smag på Toscanas lokale lækkerier
Tag på opdagelse på et lokalt marked og køb nogle af de mange specialiteter. Så kan I tilberede et lækkert måltid i feriehusets køkken sammen med familien eller vennerne.


Derfor:
  • Ideel til familieferie
  • Ideel til ferie med vennerne
  • Mange med privat pool
  • Mange luksusferiehuse
Fandt du ikke hvad du søgte?
Ring 70 11 60 11 eller skriv til
europa@fdm-travel.dk
 
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/andbeyond-ngala/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.