Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Udsigt mod restauranten.
Rejsetips indsendt af:
H.B. Christiansen
Charlottenlund
28. april 2009

Forårstur for 2 til Toscana.

April er udenfor sæsonen-alt ånder fred og idyl. Prøvet nyt hotelkompleks 400 meter over vandet i det smukke landskab Monteverdi Marrittimo. Billeder holder hvad de lover.
Udsigt mod nord
Udsigt mod nord

Toscana for første gang.

Hvor tager man hen? Fik mange gode råd. Valgte på nettet Monteverdi, der ligger ca. 180 km sydvest for Firenze. Nybygget hotel og lejligheder. opført i 2008 i Toscana stil meget gennemført alle steder. Venlig og hjælpsom eng. talende personale. Fantastisk udsigt i hele området - der køres på snoede veje med god plads. Mange fine gamle byer i området, dog ikke for gangbesværede. Vejret var skiftende og perfekt til bilkørsel. Kun ½ times kørsel til middelhavet. Bilen vi lejede var helt ny og kørte lækkert en Peugot 207 diesel. Pool og faciliteter var dog ikke klar endnu men ville åbne midt i maj. Området så lækkert ud. Kan varmt anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.