Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lucca

Rejsetips af samme forfatter

Musik og afslapning
Rejsetips indsendt af:
John Zederkof Jessen
Fredericia
11. aug. 2011

Musik og afslapning

Tag til Lucca i Tuscana - hele sommeren er Lucca fyldt med musik på en fantatisk plads midt i Lucca - musikken rummer nogle af verdens bedste navne og koncerterne sker i de dejligste omgivelser under platantræerne.
Lucca er også en dejlig afslappet by, hvor turisterne normalt kun er en dag, men ikke hvis du bor i centrum af Lucca - gå ned og nyd din morgenmad på en af de centrale pladser i Lucca - sammen med indbyggerne i Lucca - lige før alle andre endagsturister indvaderer byen - det emner af italiensk atmosfære og god kaffe.
Puccini og Lucca

Puccini og Lucca

Puccini er født i Lucca - derfor kan du møde ham - eller rettere hans musik i Lucca. Lucca er en gammel by - omkring 2600 år - derfor er Lucca også historie.

Lej en cykel - eller allerhelst bo i Lucca med cykler til rådighed - oplev en lidt vild cyklen rundt i Luccas gader - det gør indbyggerne også - tag på en tur rundt om byen på Le Mura - byens fæstningsværk, der omkranser byen - nyd en kaffe, nyd en is - eller nyd en god middag på en af byens mange spisesteder, der er alle prislejer - og sæt pris på Lucca afslappede stil.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana


Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/kina-paa-egen-haand-med-guide.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.