Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lucca

Rejsetips af samme forfatter

Musik og afslapning
Rejsetips indsendt af:
John Zederkof Jessen
Fredericia
11. aug. 2011

Musik og afslapning

Tag til Lucca i Tuscana - hele sommeren er Lucca fyldt med musik på en fantatisk plads midt i Lucca - musikken rummer nogle af verdens bedste navne og koncerterne sker i de dejligste omgivelser under platantræerne.
Lucca er også en dejlig afslappet by, hvor turisterne normalt kun er en dag, men ikke hvis du bor i centrum af Lucca - gå ned og nyd din morgenmad på en af de centrale pladser i Lucca - sammen med indbyggerne i Lucca - lige før alle andre endagsturister indvaderer byen - det emner af italiensk atmosfære og god kaffe.
Puccini og Lucca

Puccini og Lucca

Puccini er født i Lucca - derfor kan du møde ham - eller rettere hans musik i Lucca. Lucca er en gammel by - omkring 2600 år - derfor er Lucca også historie.

Lej en cykel - eller allerhelst bo i Lucca med cykler til rådighed - oplev en lidt vild cyklen rundt i Luccas gader - det gør indbyggerne også - tag på en tur rundt om byen på Le Mura - byens fæstningsværk, der omkranser byen - nyd en kaffe, nyd en is - eller nyd en god middag på en af byens mange spisesteder, der er alle prislejer - og sæt pris på Lucca afslappede stil.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana


Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 24. maj 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.