Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Oplev et hyggeligt hestevæddeløb i Catel del Piana, det Sydlige Toscana
Rejsetips indsendt af:
Claus Rudbeck
Kokkedal
13. april 2012

Oplev et hyggeligt hestevæddeløb i Catel del Piana, det Sydlige Toscana

Hvis du vil undgå Sienas turisthelvede når de afholder deres berømte hestevæddeløb (Palioen) så kan du opleve et mindre, men måske så meget hyggeligere 'Palio delle Contrade' i den sydtoscanske by Castel del Piano.
Væddeløbet er fra 1402 så traditionerne står ikke tilbage for noget. Løbet foregår i den første uge i september og ligesom i Siena, deltager alle aktivt med gamle dragter, våben, flag og vimpler i mange farver med contradaernes (der er fire) våbenskjolde.

En stille varmt morgenbad

Vi kørte rundt i Umbrien sidst i august-først i september og boede bl.a. på en 'agriturismo' i en uge beliggende tæt på byen Montemerano. Den store oplevelse, og dem var der mange af, bestod i, at vi hver morgen tidlig ved 8-tiden, tog hen til den gamle romeske varme kilde Terme di Saturnia, hvor vi, sammen med ganske få ældre italienere, i en timestid flød i de 30 grader varme bassiner. Senere på dagen var det svært at finde 'gode' pladser og i weekenden var der rigtig mange mennesker.

Seværdigheder
Varme kilder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.