Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

På besøg hos den lokale købmand i Montegonzi

Connie Larsen
Connie Larsen

Ophold på Borgo De Fontebussi i Montegonzi, Toscana kan og bør krydres med en oplevelse på Osteria di Montegonzi – en gåtur op ad bjerget på 1 km med den smukke udsigt over oliven- og vinmarkerne.

Her ligger den hyggelige by med en lille købmand, som serverer lokale vine og drikkevarer. Vi smuttede ind for at fordrive tiden, inden vi havde bestilt bord på Osteria di Montegonzi. Stemningen er meget lokal og byens kvinder - unge som gamle - mødes og får en snak om stort som småt under deres daglige indkøb, og selvfølgelig nyder de et glas vin imens og hertil serveres det skønneste hjemmebagte lune olivenbrød. Mere italiensk bliver det ikke og bedre aperitif kan man ikke nyde.

Adresse

Osteria di Montegonzi
Via Nazario Sauro, 10
Montegonzi, Cavriglia
AREZZO

http://www.osteriamontegonzi.it/

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/borgo-alto-country-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.