Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Romantisk budgetvenlig luksus i Toscana
Rejsetips indsendt af:
Sia Lembrecht Buggeskov
København S
31. jan. 2012

Romantisk budgetvenlig luksus i Toscana

Sidste sommer besøgte min kæreste og jeg Vila Pitiana i Toscana. Den store vila ligger på toppen af en bakke med skøn udsigt over olivenlunde og druemarker og har 4 stjerner.
Ved ankomsten overraskede personalet os med, at fordi deres brudesuite i tårnværelset var ledig havde de opgraderet os uden mer pris, det siger lidt om serviceniveauet. Vilaen har en fantastisk restaurant, god kvalitet og gode priser. Herudover tilbyder de vinsmagning i egen vinkælder. Vilaen har selv en produktion af rødvin og olivenolie. Uden for den velindrettede villa ligger der en pool, en stor have samt afmærkede stier rundt i området. Værelserne koste i højsæsonen lidt over 100 euro pr. nat, der er gratis parkering (bil anbefales med mindre man som os bare ønsker at slappe fuldstændig af i nærområdet). Prisen for mad afhænger naturligvis af hvor meget man spiser, men vi boede der i 4 dage, drak 2 glas vin om dagen, spiste frokost, 2 retter til aftensmad og fik lidt kaffe og snacks i løbet af dagen, pris: 400 euro for os begge for 4 dage. Til denne pris skal det siges, at alt var af god kvalitet og at vinen blev skænket til langt over det bredeste sted på glaset :-)

Restauranter
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.