Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Skønne Lucca og omegn har det hele!
Rejsetips indsendt af:
Peter Hald
Skive
24. feb. 2011

Skønne Lucca og omegn har det hele!

Vi har i flere år besøgt den skønne by Lucca i Toscana på forskellige årstider, og altid er vi kommet hjem med ny energi og lækre ferieminder om dejlig mad, eksempelvis på restaurant Tosca midt i byen, efterfulgt af en godnat-is på en af byens mange isbarer.
Fantastisk vin hos vinbonden Angelo og hans gæstfrie hustru Sao, der forkæler os med kølige drikkevarer på kanten af swimmingpoolen på deres vingård i Monte Carlo små 20 km fra Lucca, inden vi på terrassen indtager den mest fantastiske vinfrokost med utallige, lækre toscanske specialiteter. Kulturelle oplevelser, der spænder lige fra opera (forestillinger a 1 times varighed) i en af byens kirker til store koncerter på en af byens smukke pladser. Jo Lucca skal ses, smages og opleves:-)
Udsigt over Lucca fra tårnet med træet på toppen
Udsigt over Lucca fra tårnet med træet på toppen

Billige flyrejser og lækker strand.

Vi plejer selv at køre derned,men som regel er vi kommet forholdsvis billigt til Lucca, når vi har valgt at flyve med Ryanair fra Billund til Pisa og derefter leje bil eller køre med tog til Lucca.
Når man har bil med til Lucca, skal man være opmærksom på, at man ikke må køre i bil indenfor murene i Lucca. Den inderste / ældste del af byen er omkranset af en 4-5 km lang middelalder bymur, hvorpå man kan gå de dejligste ture med en fin udsigt over den gamle del af byen.
Ca. 20 km fra Lucca findes den dejligste badestrand (det Liguriske hav) både en betalingsstrand men også en gratis strand syd for Viareggio som italienerne selv søger med det lækreste hvide sand.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/skoenne-lucca-og-omegn-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.