Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Tag tog og cykel i Italien
Rejsetips indsendt af:
Brønshøj
17. feb. 2011

Tag tog og cykel i Italien

Vi havde rejst meget i Provence i bil og havde aftalt, at chaufføren skulle have et hvil de sidste 10 dag på rejsen i Italien primært Toscana.
Vi steg på toget i Nice og her efter foregik al transport med de lokale jernbaner. Det var en rigtig god oplevelse. Selv med de mest små og lokale baner var det vores oplevelse, at de gik til tiden, timeplanerne var til at finde ud af og (meget vigtigt) priserne var uhyre lave.

I Lucca lejede vi os ind i en B&B noget uden for byen, men til gengæld blev vi hentet på stationen og råderet over 4 cykler. Selvom der ikke var cykelstier lige hvor vi boede, så opdagede vi et cykelmiljø i selve Lucca, som fint matchede København.
Den bedste tur var turen rundt på bymuren. Alt foregik i turisttempo og selvom varmen var ulidelig midt på dagen, så luftede det køligt på toppen af muren. Udsigten ind til byens forskellige attraktioner var fænomenal.
Vi fandt også områdets bedste sandwichbar lige ved stationen.

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Toscana

Ferieboliger i Toscana
Rejser til Toscana
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.