Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toscana

 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet
 • Bella Italia

  (Bedømt af 58 personer)
  01.12.13: Mikkel Holm Rasmussen
  Har du nogensinde været i Italien? Når først du har været der, så vender du helt sikkert tilbage! Dette var vores fjerde gang – og absolut ikke den sidste!
  Se hele rejsetippet
 • Lidt grilmad i Orbetello, Italien

  (Bedømt af 3 personer)
  12.11.12: Henny Hellegaard
  Herunder lidt fotos fra en skøn, skøn, SKØN, skøn, skøn ferie i Orbetello, Italien. En ferie lige i min ånd. Jeg har bare nydt den, og glæder mig allerede til næste år, hvor turen forhåbentlig går samme vej.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Toscana

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Udendørs koncert med Andrea Bocelli

Pia Pilgaard Høyer
Pia Pilgaard Høyer

Vil I have en helt unik oplevelse i jeres sommerferie i Toscana, så book billetter til den årlige udendørs koncert med Andrea Bocelli. Han kommer fra den lille by Lajatico, midt i Toscana, og hvert år i midten af juli giver han koncert i byens fantastiske amfiteater.

Det er en eftertragtet begivenhed, og det er ikke så mærkeligt, for det er virkelig en helt fantastisk oplevelse. Det er lige, så hårene rejser sig, når man sidder i ude midt i Toscanas fantastiske landskab i den lune aften og lytter til Bocellis stemme.

Tip i tippet

Billetterne til koncerten er dyre, men hvis I er heldige, kan I måske i stedet for få billetter til generalprøven, der afholdes dagen før. Her får I næsten fuldt repertoire for næsten ingen penge. Rigtig god fornøjelse!

Adresse

Via dell'Uccelliera
56030 Lajatico Pisa

http://www.teatrodelsilenzio.it/

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.