Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kom udhvilet frem til Umbrien - bestil en god og billig overnatning

Andre rejsemål i Italien

Rejser til Umbrien

Umbrien brillerer med grønne bjerglandskaber, helgen- og middelalderbyer, egnsretter med trøfler og en helt speciel stemning. Lej en feriebolig til 2 eller 10, og nyd det bedste af Umbrien med familie eller venner.

Umbrien - Italiens grønne hjerte

Her ligger Umbrien

Middelalderby i Umbrien
Lige i smørhullet mellem Toscana og Marche ligger det frodige Umbrien, som er et rigtig spændende alternativ, når du rejser til Italien. I Umbriens grønne bjerglandskaber finder du nemlig chokoladebyen Perugia, helgenbyen Assisi og middelalderbyen Gubbio.

I Umbrien finder du også Trasimeno-søen med badning og vandsport. Og du spiser godt, når du rejser til Umbrien. Smag de verdensberømte trøfler og drik et glas eller to af den lokale Orvieto hvidvin. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger i Umbrien, kan du opleve det bedste af Italiens grønne hjerte.
 

Rejsen tilbage til Middelalderen

Rejser du til Gubbio i Umbrien rejser du tilbage i tiden til Middelalderen. Stort hver eneste af byens bastante stenbygninger stammer tilbage fra dengang. Og det er spændende at gå rundt og indsnuse atmosfæren i byen.

Måske falder du for et stykke af det keramiske kunsthåndværk, som også er en lokal specialitet i Gubbio? Gubbios vartegn er den smukke plads Palazzo dei Consoli og katedralen Santa Maria Nuova.
Lækkerier i Umbrien

Trøfler, vildsvin og skovduer - lækkerier i Umbrien

Sorte og hvide trøfler er den helt store specialitet, når det gælder madlavning i Umbrien. De eftertragtede trøfler gror under jorden og bliver brugt som ingrediens i fx pastaretter og på ristede bruschetta-brød.

Køkkenet i Umbrien handler også mindre kostbare fornøjelser som lækre minestronesupper og stegte skovduer serveret med en udsøgt rødvinssauce.

Stegt vildsvin fyldt med fennikel og andre friske grønsager er en anden specialitet, som du vil møde, når du rejser til Umbrien. I restauranterne i småbyerne rundt om Trasimeno-søen kan du spise stegt fisk, der er krydret med friske krydderurter.

Vinene i Umbrien er mindre kendte end dem i Toscana. Alligevel kan du sagtens finde en god lokal flaske vin. Prøv fx et godt glas Orvieto hvidvin.
Assisi i Umbrien

Find ro blandt munke og nonner i Assisi

Assisi var fødeby for den berømte katolske helgen, Frans af Assisi, der bl.a. var fader til franciskanernes munkeordenen. Når du vandrer rundt i de smalle middelaldergader fornemmer du sikkert den særlige spiritualitet, der hersker her.

Find dig også en udendørs café og betragt de mange pilgrimme, der valfarter hertil for at bede og ære den hellige Frans. Måske finder du tid til at læse lidt i danske Johannes Jørgensens biografi om helgenen?

Rejser du til Assisi bør du også besøge San Francesco-kirken med Frans’ gravsted og Giottos fresker. Assisi er i øvrigt også en god base for vandreudflugter i omegnen.
Klassisk gadebillede i Umbrien middelalderbyer

Middelalderbyen Perugia i Umbrien - chokoladekys og ømme lægmuskler

De mange universitetsstuderende sparker virkelig liv i middelalderbyen Perugia i Umbrien. Går du på opdagelse i de hyggelige krogede gader i den gamle bydel vil du opleve, at det vrimler med hyggelige caféer og forretninger.

Her finder du også de fristende chokoladebutikker, hvor du kan smage den berømte chokolade fra Perugia. Corso Vanucci er byens pulserende hovedgade. Rejser du til Perugia kan du også opleve Galleria Nazionale dell'Umbria, der tilbyder en af de fornemste malerisamlinger i Umbrien.

Perugia er et spændende bekendtskab på din rejse, men forbered dig på ømme lægmuskler, når du har brugt en dag på at trave rundt i byens stejle gader.
 

Agello-Magione

Agello ligger i provinsen Perugia lige syd for Trasimeno-søen med mange muligheder for badning, surfing, sejlture og mange andre former for vandsport.
 

San Venanzo

San Venanzo ligger lige midt i den smukkeste natur i Umbrien, bare 30-35 km syd for Perugia. Rejser du til San Venanzo har du mulighed for vandreture og afslapning i naturen og der ikke langt til de mange spændende byer i Umbrien.
Umbrien

Tag badetøjet med til Umbrien

Umbrien er den eneste region i Italien uden kyststrækning, men der er ingen grund til panik, hvis du får lyst til at muntre dig med mere vand end det, der findes i swimmingpoolen ved din feriebolig.

Rejser du til Umbrien finder du nemlig den store, idylliske Trasimeno-sø, hvor du kan muntre dig med bl.a. vandcykling og surfing. Den rolige sø er omkranset er småbjerge med små charmerende landsbyer. Ude i søen ligger et par interessante småøer, som du kan nå på en bådudflugt.

 

Billeje i Italien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Milano. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Italien

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Umbrien

Se liste med udvalgte ferieboliger i Umbrien
Se alle ferieboliger på kort over Umbrien
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indonesien/bali/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.