Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Udsigten over en af byerne
Rejsetips indsendt af:
Tine Boel
Viborg
6. maj 2010

Vandreruten ved Cinque Terre

Hvis man kan lide storslået natur, charmerende småbyer og vandring, skal man opleve vandreruten mellem Monterosso og Riomaggiore.
Ude på ruten
Ude på ruten

En oplevelse ud over det sædvanlige

Italien er vores foretrukne rejsemål, og et af favoritstederne er området ved Cinque Terre, som ligger nord for badebyen La Spezia ud til kysten. Vandreruten er ca. 12 km i alt og kan gøres på én dag. Ruten fører én igennem de fem små byer, og her skal man endelig tage sig tid til at indsnuse atmosfæren eller nyde sig et måltid mad. Imellem byerne oplever man naturen, når den er smukkest. Man går i et afveklende terræn, som både byder på stier helt yderst på klipperne og kuperede skovstier. Ruten er både for garvede vandrere og nybegyndere, idet man selv bestemmer, om man vil tage hele turen, eller om man vil stoppe i en af byerne og tage toget tilbage til startbyen eller helt ind til La Spezia. Vi gik hele ruten fra Monterosso til Riomaggiore og tog toget hjem herfra. Det var herligt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.