Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

Læs mere om rejser til Italien

Udsigten over en af byerne
Rejsetips indsendt af:
Tine Boel
Viborg
6. maj 2010

Vandreruten ved Cinque Terre

Hvis man kan lide storslået natur, charmerende småbyer og vandring, skal man opleve vandreruten mellem Monterosso og Riomaggiore.
Ude på ruten
Ude på ruten

En oplevelse ud over det sædvanlige

Italien er vores foretrukne rejsemål, og et af favoritstederne er området ved Cinque Terre, som ligger nord for badebyen La Spezia ud til kysten. Vandreruten er ca. 12 km i alt og kan gøres på én dag. Ruten fører én igennem de fem små byer, og her skal man endelig tage sig tid til at indsnuse atmosfæren eller nyde sig et måltid mad. Imellem byerne oplever man naturen, når den er smukkest. Man går i et afveklende terræn, som både byder på stier helt yderst på klipperne og kuperede skovstier. Ruten er både for garvede vandrere og nybegyndere, idet man selv bestemmer, om man vil tage hele turen, eller om man vil stoppe i en af byerne og tage toget tilbage til startbyen eller helt ind til La Spezia. Vi gik hele ruten fra Monterosso til Riomaggiore og tog toget hjem herfra. Det var herligt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.